Alege Pacanele

Spinions Beach Party

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Spinions Beach Party

Spinions Beach Party gratis joc ca la aparate onlineIntra in acest joc de pacanele amuzant, lansat de Quickspin si distreaza-te cu la petrecerea de pe plaja ce are loc in Spinions Beach Party. Acest video slot poate fi jucat pe toate dispozitivele sit e va fascina prin culorile sale vii. Animatiile grozave te vor fascina pe masur ace invarti rolele aparatului de pacanele.

Spinions Beach Party gratis joc ca la aparate online

Numarul de linii castigatoare ale jocului de pacanele iti poate aduce castiguri grozave, deoarece cele 25 de linii castigatoare sunt fixe si nu pot fi dezactivate.

Caracteristicile jocului

Video slotul este unul profitabil si este echipat cu caracteristici speciale interesante: Sticky Wild Re-spin, Beach Club Free Spins. Jocul de pacanele iti poate aduce castiguri grozave de pana la 1876x pariul initial plasat.

Pentru a incasa un castig de 20x pariul initial plasat, trebuie sa afisezi simbolul wild pe rola 3, 4 sau 5.

Caracteristica Spinions Sticky Wilds Re-spin poate fi activate de doua sau mai multe simboluri Spinions Wild pe rolele aparatului de pacanele. Cea mai profitabila caracteristica este Beach Club Extra Spins, pe care o poti debloca cu trei sau mai multe simboluri Bonus Club.

Video slotul are un aspect tridimensional, iar simbolurile afisate pe rolele aparatului de pacanele plutesc usor.

Simbolurile jocului

Spinions Beach Party foloseste o gama de simboluri ce prezinta cocktailuri fructate: suc de cocos, suc de ananas, suc de pepene si suc de portocale. Alte simboluri intalnite sunt: sampania si minionul care este si simbolul wild al jocului de pacanele. Cartile de joc J, Q, K, A si numerele 3, 4, 5 si 10 sunt simbolurile cu cea mai mica valoare in joc. Cele mai profitabile combinatii castigatoare de 3, 4 sau 5 simboluri identice si iti vor aduce castiguri de 2x, 3x sau 5x pariul initial plasat. Simbolul bonus este si el disponibil in joc si apare sub forma unei bare pe care scrie “Bonus Club”.

No comments

Leave a Reply