Alege Pacanele

ELK Studios

Producatorul de software ELK are sediul in Suedia si a fost infiintat in anul 2012. Acum lucreaza la stabilirea si dezvoltarea jocurilor mobile de cazino. Scopul este de a elibera un numar mic de jocuri de calitate, dar nu doar de productie in masa a jocurilor de joasa calitate.

Jocuri Pacanele ELK Online Gratis

 

Ei folosesc un model matematic avansat cu cea mai recenta tehnologie pentru a crea jocurile, dar ei adauga si o atingere umana pe joc, ceea ce le ofera sansa de a face recurs in masa.

Exemple de jocuri

Cel mai recente jocuri de la ELK sunt Champion’s Goals, Electric Sam si The Lab. Toate acestea 3 au caracteristici de grafica excelenta, jocuri bonus extraordinare cu caracteristici bune. Ele ofera suporturi audio vizuale, care reprezinta marginea de varf a acestei piete. Ultimul lor joc, The Fish este lansat acum pe piata.

Functii pentru jocuri

Dezvoltatorul ELK a introdus diferite caracteristici unice pentru strategiile de pariere. Acestea permit software-ului sa creeze jocuri utilizand strategia de pariere predefinita si pot schimba automat nivelele de pariu conform regulilor predeterminate. Cu toate acestea, veti putea sa dezactivati acest lucru daca doriti sa jucati.

O alta caracteristica este Game On si este activata daca jucatorul foloseste 25 de linii de pariuri si ofera jucatorului posibilitatea de a castiga rotiri gratuite. Este un tip de program de loialitate, insa va crea satisfactia clientilor si va adauga unele emotii.

Jocurile ELK se gasesc in majoritatea cazinourilor, insa software-ul ELK incurajeaza munca lor pentru a prelua testele aleatorii si corectitudinea prin RNG.

Jocul de cazino online Bloopers gratuit

Bloopers

1934
Bloopers, creat de compania scandinaviana ELK Studios,…
Electric Sam gratis joc ca la aparate online

Electric Sam

2108
Creat de cei de la ELK Studios,…
Jocul de cazino online Poltava gratuit

Poltava

2073
„Poltava” este un joc de tip slot…
Joaca gratis pacanele Taco Brothers online

Taco Brothers

1504
„Taco Brothers” este un joc de tip…
Taco Brothers Saving Christmas gratis joc ca la aparate online

Taco Brothers Saving Christmas

1466
„Taco Brothers for Saving Christmas” este un…
Jocul de cazino online Wild Toro gratuit

Wild Toro

2091
„Wild Toro” este un joc de aparat…
Joaca gratis pacanele DJ Wild online

DJ Wild

1363
Imaineaza-ti ca poti pune muzica in fata…