Alege Pacanele

The Three Musketeers QuickSpin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Three Musketeers QuickSpin

Jocul de cazino online The Three Musketeers QuickSpin gratuitDupa cum sugereaza si numele, acest joc de pacanele se bazeaza, in principal, pe romanul francez (al autorului Alexandre Dumas) Cei Trei Muschetari. Jocurile sunt inspirate de cele trei personaje principale (Athos, Aramis si Portos), in timp ce se confrunts cu raul Cardinal (Richelieu). Cand jucati acest joc video de sloturi, veti ajuta personajele ss descopere diverse caracteristici, cum ar fi rotiri gratuite și multiplicatoare wild.

Jocul de cazino online The Three Musketeers QuickSpin gratuit

Caracteristicile jocului il pastrează relativ simplu si elegant. Rata de castig a jucatorului este de 96,64% RTP. Video slotul este echipat cu 5 role, 20 de linii castigatoare fixe si 3 randuri. Jucatorii care pot afisa 3 simboluri bonus, pot activa zece rotiri gratuite. Exista, de asemenea, o caracteristica numita All for one, in care personajele vor inlocui alte simboluri. Poti alege sa incerci jocul cu bani virtuali si sa te acomodezi cu caracteristicile jocului, pentru ca, apoi, sa intri in jocul cu bani reali. Jucatorii pot paria cu sume intre 0,25 și 100,00 la fiecare rotire.

Simbolurile jocului

Jocul de pacanele are mai multe simboluri care pot fi grupate în doua categorii (cu valoare mica sau cu valoare mare). Simbolurile cartilor de joc A, Q, K, J sunt simbolurile cu valoare mica in joc. Simbolurile cu valoare mare includ: o fata, un rege si un barbat. Alte simboluri esentiale din joc includ cele trei personaje care se combina pentru a face o rola intreagă (trei randuri). De asemenea, există simbolul Bonus si Wild.

Trei sau mai multe simboluri bonus vor aduce 10 rotiri gratuite. Jocul de pacanele The Three Musketeers este un video slot foarte distractive, care te va purta intr-o Aventura amuzanta.

No comments

Leave a Reply