Alege Pacanele

Jack and the Beanstalk

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk gratis joc ca la aparate onlineUimitor este cuvantul pentru a descrie senzationala poveste si senzationalul slot video Jack and the Beanstalk (Jack si vrejul de fasole) de la Net Entertainment. Acest joc de cazino online contine 20 de linii de plata, 5 role si o combinatie superba de caracteristici excelente de joc, facandu-l unul dintre cele mai bune sloturi online din lume.

Jack and the Beanstalk gratis joc ca la aparate online

Jack si vrejul de fasole se bazeaza pe povestea saracului Jack si a mamei lui, care a vandut vaca in schimbul a trei boabe de fasole magice. El a plantat fasolea pentru a deveni un vrej de fasole, iar apoi a furat gasca cu ouale de aur de la gigantul cel rau care se confrunta cu eroul.

Tu trebuie sa faci mai intai un pariu inainte de a incepe goana dupa castiguri mari. Puteti modifica valoarea unei monede de la 0.01 la 0.50 euro. Butonul de rotire va ajuta cu setarile pe care le preferati, in timp ce butonul de pariu maxim va fixa miza la cea mai mare valoare pe linie.

Jack and the Beanstalk ofera o multime de caracteristici bonus: simbolul scatter este primul cel mai important si este legat declansarea rundelor de rotiri gratuite. Trei sau mai multe cufere cu comori oriunde pe role va vor aduce zece rotiri gratuite.

NetEntertainment si-a respectat reputatia inca o data, prin furnizarea unui slot care are elemente grafice de top si este dotat cu 20 de linii de joc. Jack and the Beanstalk ofera si rundele de rotiri gratuite. Grafica este atat de colorata si realista, cu simboluri frumos desenate, cum ar fi inclusiv cufere cu comori, capre stupide, vrejul de fasole, topoare e.t.c. Jack si vrejul de fasole este destul de accesibil si potrivit pentru aproape toti jucatorii pentru ca jocul poate fi jucat pe sume variind de la 0.01 la 0.50, iar jucatorii pot plasa pana la zece monede pe linia de joc si acest lucru creste gama de mize in cazul in care preferti sa jucati pe mize mai mari. Avand in vedere toate caracteristicile enumerate mai sus, Jack and the Beanstalk este un joc de cazino online accesibil, adorabil si rezonabil, atat legat de ​​grafica cat si de castigurile potentiale.

No comments

Leave a Reply