Alege Pacanele

Sinbad QuickSpin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sinbad QuickSpin

Joaca gratis pacanele Sinbad QuickSpin onlinePorneste in aventura distractiva, in Orientul Mijlociu, alaturi de Sinbad, cu acest joc de pacanele, Sinbad, lansat de Quickspin. Video slotul este echipat cu 5 role, 3 randuri si 40 de linii castigatoare. Simbolurile stacked disponibile in jocul de pacanele asigura castiguri extraordinare.

Joaca gratis pacanele Sinbad QuickSpin online

Indiferent daca esti jucator precaut sau iti place sa risti, te vei bucura de cele trei bonusuri diferite cu care te vei intalni in acest video slot. Fiecare bonus reprezinta cate o Aventura, iar combinatiile castigatoare apar pe fiecare linie castigatoare si aduc premii grozave.

Pentru a incepe jocul, trebuie sa apesi butonus Spin. Sub acest buton, se gaseste si butonul Autoplay, care face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara intrerupere pentru un anumit numar de ori.

Caracteristicile jocului

Jocul de pacanele este inspirat de legendarul Sinbad Marinarul, Fundalul video slotului rezinta estul mijlociu, iar grafica si animatiile sunt grozave.

Rolele aparatului de pacanele afiseaza diverse combinatii castigatoare, cu unul sau mai multe simboluri stacked. Video slotul are o volatilitate de 2,31 din 5 si poate aduce castiguri de pana la 34x pariul initial plasat.

Alte caracteristici speciale incluse in joc sunt: Ape bonus free spin, roc bonus free spin si snake bonus free spin. Ape bonus free spin este cea mai volatile caracteristica, in timp ce snake free bonus este mai potrivit jucatorilor care isi asuma riscuri.

Simbolurile jocului

Gama de simboluri a jocului de pacanele este variata si include: simbolul wild maimuta, Sinbad wild, Sheheradze wild, khalif wild, sarpele wild, diamante si trei barci de aur.

Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,40€, iar cel maxim este de 80€, cee ace duce la un castig paxim posibil de 715x pariul initial plasat.

No comments

Leave a Reply