Alege Pacanele

Creatures from the Black Lagoon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Creatures from the Black Lagoon

Jocuri Pacanele Creatures from the Black Lagoon Online GratisSlotul online Creature from the Black Lagoon de la Net Entertainment se bazeaza pe filmul de groaza clasic, cu 20 de linii de plata. Bineinteles ca trebuie sa apreciem jocul de pacanele clasic ca acesta cand il traducem intr-un joc slot.

Jocuri Pacanele Creatures from the Black Lagoon Online Gratis

Creature from the Black Lagoon este la fel de bun pe cat pare el. Prezentarea va fi primul lucru care va atrage atentia. Ofera o grafica excelenta, efecte muzicale si de sunet si, de asemenea, prezinta natura adevarata a filmului in sine. Ofertele bazate pe bonus includ rotiri gratuite, salbatice lipicioase si salbatice imprastiate, la fel ca sloturile online Frankenstein si Mythic Maiden.

Daca credeti ca aveti tot ce trebuie ca sa luptati cu Creatura din Laguna Neagra si apoi plasati pantofii de pariuri si decideti numarul de credite pe linie pe care doriti sa le jucati. Pe roata a cincea poate aparea un simbol tinta in timpul rotirilor gratuite. Cand apare, creatura va aparea in partea dreapta a ecranului si vi se va da o lovitura. Sanatatea creaturii poate fi vazuta in partea dreapta jos a ecranului.

Jocul de pacanele Creature from the Black Lagoon este produs de NetEnt in parteneriat cu Universal. Jocul are o linie cu 5 tambururi si 20 de linii de plata si se bazeaza pe filmul de groaza din 1954, care a avut un mare succes in vremurile vechi.

Caracterul principal al liniei de poveste este preistoric, o creatura pe jumatate umana care apare in timpul rotirilor gratuite. Simbolurile salbatice pot aparea la intamplare in acest joc de pacanele. Pare sa fie o salbaticie lipicioasa cand apar, si ei raman inca pe role pentru re-rotiri. Functia de rotire libera dezvaluie unde creatura preistorica si semi-umana, pe jumatate de peste, il surprinde pe Kay si o ascunde sub apa.

Caracteristica poate fi declansata atunci cand cele 3 simboluri de rotire libera sunt afisate pe role. Veti castiga 10 rotiri gratuite cu 3 simboluri, 15 rotiri gratuite cu 4 simboluri si 20 rotiri gratuite cu 5 simboluri.

No comments

Leave a Reply