Alege Pacanele

EggOMatic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

EggOMatic

Jocul de cazino online EggOMatic gratuitV-ati interesat de proiectarea unui plan si de activarea acestuia pentru a castiga mari in timpul jocurilor? Jocul de cazino online EggOMatic proiencat de Net Entertainment merita incercat. La fel cum propune si numele, nu v-ati astepta prea mult de la slotul online EggOMatic, care are cinci role si douazeci de linii de plata in joc.

Jocul de cazino online EggOMatic gratuit

Pe masura ce incepeti sa explorati jocul de cazino, veti asista cu siguranta la prezentarile video hilare care trebuie asteptate de la un joc slot. EggOMatic se bazeaza pe un pui blindat care considera ca una sau doua boabe pot fi facute prin productia de oua metalice cu o masina.

Toate simbolurile din acest joc slot online functioneaza la fabrica EggOMatic, inclusiv cel roz, verde, albastru, bej si rosu, care constituie simboluri mai slab platitoare. Gaina mare rosie, gaina roz, puiul de culoare verde si albastru formeaza cele mai mari simboluri platitoare.

Scopul principal al jucatorului este linia de joc cat mai multe icoane de aceeasi imagine pe care le comporta pe linii de plata cu care li se atribuie. Veti castiga mai multe victorii atunci cand mai multe pictograme sunt incluse pe linia de plata. EggOMatic este uimitor si plin de distractie si exista o multime de victorii pentru a fi comparat cu Cashanova si Robojack, in timp ce va puteti mari pariul dupa ce ati jucat cateva runde.

Slotul online gratuit EggOMatic de la Net Entertainment este o schimbare foarte cool de la multe alte jocuri de pacanele din aceeasi categorie interesanta. Povestea nu este spirituala, iar animatiile sunt superbe, precum si caracteristicile uimitoare care dau aer proaspat jucatorilor. Caracteristica sa unica include adaugarea a patru oua speciale in gameplay.

Muzica de fundal este de asemenea calmanta si tabelul de plata este destul de detaliat. Daca un jucator loveste rotirile gratuite, atunci exista o multime de bogatii in joc pentru a fi castigate datorita furnizarii constante de oua pe centura. Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati nivelul pariurilor, sa editati valoarea monedei si sa apasati butonul cu sageti rotative in centrul jocului.

Jocul acesta de pacanele este un slot machine non-progresiv, dar dezvoltatorul a facut ca jackpot-ul din slotul video sa merite. Pana la 10.000 de monede echivalente cu 10.000 EUR daca jucatorii joaca cu miza maxima. In general, acest joc slot este interesant si datorita NetEnt. Nu conteaza genul de joc pe care il preferati, EggOMatic va va incanta.

No comments

Leave a Reply