Alege Pacanele

Sevens High

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Sevens High

Jocul de cazino online Sevens High gratuitSevens High este un video slot lansat de Quickspin game, care iti va aduce distractie garantata. In afara aspectului, jocul de pacanele te va fascina si cu muzica de fundal. Intrand in actiunea jocului, te vei bucura de castiguri consecutive si simboluri wild profitabile.

Jocul de cazino online Sevens High gratuit

Sevens High este un video slot accesibil. Este relative ieftin sip oate fi jucat online sau in cazinouri.

Diferitele numere 7 din acest video slot se transforma in wild la fiecare castig, iar muzica va creste in intensitate. Pentru a maximiza potentialul de castig, incearca sa castigi de 6 ori la rand. Daca reusesti sa faci acest lucru, vei transforma toate cele 3 simboluri 7 in simboluri wild.

Caracteristicile jocului

Runda bonus de Rotiri gratuite, Sevens High Re-spins, Sevens Turn Wild, si Wild Meter sunt cateva din caracteristicile speciale ale jocului de pacanele Sevens High.

Vei observa rapid bara verticala din partea stanga a ecranului, ce are sase sectiuni si 3 simboluri 7. La fiecare castig, bara se umple, iar doua castiguri consecutive vor transforma simbolurile 7 in simboluri wild.

Trei simboluri bonus scatter vor activa runda de rotiri gratuite. Tot ce trebuie sa faci este sa afisezi trei simboluri scatter in aceeasi rotire si vei primi castiguri in valoare de 3x pariul plasat initial .

Cand norocul tau se termina si nu mai castigi, bara se reseteaza.

Simbolurile jocului

Quickspin a inclus simboluri traditionale: cirese, portocale, prune, lamai, 7 albastru, 7 rosu si 7 verde. Video slotul este echipat cu 5 role si 3 randuri. Toate acestea fac ca video slotul sa se bucure de o mare popularitate in randul iubitorilor de jocuri de cazino cu fructe. Jocul de pacanele poate fi jucat atat pe telefon, cat si pe alte dispositive.

No comments

Leave a Reply