Alege Pacanele

Phoenix Sun

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Phoenix Sun

Jocuri Pacanele Phoenix Sun Online GratisPhoenix Sun este un video slot ce se adreseaza, in principal, iubitorilor de mitologie greaca. Jocul de pacanele este inspirat de creatura mitologica, pasarea Phoenix, despre care se crede ca a existat acum foarte mult timp si care renastea din propria cenusa. Fundalul video slotului prezinta numeroase piramide, iar muzica de fundal se inacdreaza perfect in tema.

Jocuri Pacanele Phoenix Sun Online Gratis

Video slotul are o structura de 5×3 si 243 de linii castigatoare. Pe parcursul jocului, vei avea sansa sa joci chiar pe o structura de 5×6. Si numarul de moduri de casti se poate mari si poate ajunge la 7.776. Ca si jucator incepator, vei descoperi ca jocul este foarte usor si simplu. In afara de butonul de Spin, exista si butonul de auto spin, care, odata activat, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara intrerupere de maxim 1000 de ori. Pariul ce poate fi plasat in acest video slot variaza intre 0,25 si 100.

Simbolurile jocului

Jocul de pacanele are o tema egipteana, iar simbolurile se incadreaza perfect. Simbolurile cu valoare mica sunt cartile de joc A, J, Q, K si 10. Simbolurile cu valoare mare sunt lupul, pasarea, pisica, faraonul si Cleopara. De asemenea, exista si doua simboluri wild. Simbolul wild classic are capacitatea de a inlocui alte simboluri, cu exceptia simbolului Phoenix Wild, pentru a forma combinatii castigatoare. Fiecare pasare Phoenix afisata va aduce spatii suplimentare pe role (minim 3), lucru care va creste automat linia castigatoare. Cea mai buna caracteristica este Phoenix Rising respins, care aduce cinci Phoenix wild. Rolele vor fi deblocate si jocul se va desfasura pe o structura de 5×6, cu 7.776 de linii castigatoare.

Jocul de pacanele Phoenix Sun este unul c emerita incercat, multumita castigurilor grozave pe care le ofera.

No comments

Leave a Reply