Alege Pacanele

Northern Sky

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Northern Sky

Northern Sky gratis joc ca la aparate onlineNorthern Sky este un joc de pacanele spectaculos. Inca de la inceput, vei fi purtat in fenomenul luminilor nordice. Interactiunea cu interfata jocului este usoara, iar simbolurile animalele si cristalele sunt forme geometrice. Pana la activarea rotirilor gratuite, vei vedea animatii ale luminilor nordice, pe masura ce incasezi castigurile bonus.

Northern Sky gratis joc ca la aparate online

Plin de culoare si simboluri luminoase, acest video slot are o structura de 5 role si 9 linii castigatoare fixe. Rata de castiga a jucatorului este de 96,57%, cee ace inseamna ca sansele de castig apar inca de la intrarea in joc. Pentru a juca acest video slot, este necesar sa plasezi un pariu, cel minim vand valoarea de 10p, iar cel maxim de 100 EUR pentru fiecare rotire. Jocul de pacanele poate fi jucat pe toate dispozitivele: PC, tablete si smartphone. La inceputul jocului, vei incerca sa afisezi simboluri identice pentru a forma combinatii castigatoare. Cele mai interesante aspect ale video slotului sunt cele doua caracteristici bonus: rotiri gratuie si Respins, care iti vor aduce castiguri grozave.

Simbolurile jocului

Norther Sky este echipat cu simboluri inedite, ce se incadreaza perfect in tema. Fiecare simbol are o forma geometrica si poate fi incadrat in una din cele trei categorii de simboluri: cu valoare mica, medie sau mare. Simbolurile celor 4 animale (bufnita, caprioara, ursul si lupul) sunt simbolurile cu ea mai mare valoare in joc, in timp ce cristalele (albastru, rosu si verde) sunt simbolurile cu cea mai mica valoare in joc. Jocul de pacanele nu continue simboluri wild; totusi, contine un simbol bonus – varful de munte.

Combinatiile castigatoare vor active caracteristica respin, iar trei simboluri bonus afisate in acelasi timp, vor active rotiri suplimentare.

No comments

Leave a Reply