Alege Pacanele

Silver Bullet

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Silver Bullet

Jocuri Pacanele Silver Bullet Online GratisCe poate fi mai distractiv decat un joc de pacanele simplu si usor ce ofera cateva surprize ce pot fi in favoarea ta? „Silver Bullet” este jocul acela. Vei descoperi ca exista multe jocuri complexe online, dar „Silver Bullet” este jocul in care poti juca pacanele clasice. Daca toate noile caracteristici si optiuni te coplesesc si simti nevoia sa joci un joc de cazino simplu, „Silver Bullet” creat de Playtech este jocul potrivit. Este un joc de pacanele gratuit – ceea ce inseamna ca il poti juca cu bani virtuali, inainte sa treci la urmatorul nivel, cel cu bani reali.

Jocuri Pacanele Silver Bullet Online Gratis

Jocul ofera un jackpot progresiv. Pariul variaza intre 0,01 si 5 monede pentru fiecare linie castigatoare. Din pacate, jocul nu are bonus de rotiri gratuite sau bonus scatter, dar ofera o runda de jackpot urias. Jackpot-ul iti ofera x10.000 din pariul tau. Joaca in modul bax bet spin pentru a castiga cele mai mari sume si pentru a-ti spori sansele.

Silver Bullet” este un joc de cazino de tip slot online cu cinci role si noua linii castigatoare, oferit de Playtech, ce te va captiva ore in sir. Fundalul este destul de simplu, iar aspectul acestui joc de slot este simplist, lucru care nu il face nici pe departe mai putin atractiv. Daca esti in cautare de caracteristici speciale, jocul ofera un jackpot progresiv urias. Aceste este unicul motiv pentru care trebuie sa lupti. Poti spune ca alte jocuri incearca sa te cucereasca mai intai prin aspectul lor, dar jocul acesta trece direct la fapte.

Silver Bullet” este un joc de pacanele clasic. Iti ofere 4% din jackpot-ul progresiv daca afisezi 4 numere pe aparatul de slot, si intregul jackpot progresiv daca afisezi 5 numere. Cifrele 1, 2 si 3 au propriile jackpot-uri fixe. La fiecare rotire, rolele se rearanjeaza pentru a-ti oferi cateva alegeri – cele mai bune sunt in favoarea ta si, de fiecare data, cresc.

No comments

Leave a Reply