Alege Pacanele

Santa Surprise

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Santa Surprise

Santa Surprise gratis joc ca la aparate onlineCand e vorba de Santa (Mos Craciun), e vorba de cadouri, asa ca te poti astepta la ele in acest joc generos. Cand vei vedea rolele invartindu-se, vei avea sentimentul ca Santa iti va indeplini dorintele de data aceasta. De aceea acest joc de pacanele gratuit este atat de generos. Imaginea lui Mos Craciun este simbolul wild al jocului, iar atunci cand isi face aparitia pe rolele aparatului de slot, va inlocui toate celelalte simboluri, aducandu-ti castiguri.

Santa Surprise gratis joc ca la aparate online

Un lucru e sigur. Daca joci in modul max bet, nu vei pleca cu mainile goale din acest joc. Este conceput astfel incat tu sa castigi cu cele 20 de linii castigatoare. Cu cat mai multe linii castigatoare, cu atat mai mari sansele ca simbolurile sa fie afisate pe oricare dintre ele. Vei descoperi ca este un joc distractiv, ce surprinde vibratia craciunului si care are o rata de castig indeajuns de mare pentru a-ti aduce zambetul pe buze.

Santa Surprise” este inca un joc de cazino de tip slot creat de Playtech. Jocul este plin de simbolurile craciunului, iar cand vine corba de craciun, te gandesti la surprize si miracole. Acesta este probabil si motivul pentru care Playtech a creat acest joc cu atat de multe runde bonus care sa iti aduca castiguri suplimentare. Mai exista si simbolurile scatter ce aduc premii. Per total, simbolul wild si simbolul scatter sunt cele mai profitabile in acest joc de slot, asa ca ai grija la ele.

Simbolurile din acest joc prezinta: clopotul, Mos Craciun, Jack, Queen, etc. Pentru a verifica valoarea fiecarui simbol trebuie sa accesezi tabelul castigurilor, din sectiunea „pay table”. Este un joc bun in ceea ce priveste castigurile – cu siguranta iti va aduce senzatia sarbatorilor de iarna, fara a-ti lasa buzunarele goale. Pariurile pentru fiecare linie sunt mici.

No comments

Leave a Reply