Alege Pacanele

Genies Touch

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Genies Touch

Genies Touch gratis joc ca la aparate onlineJucand jocul de cazino online Genies Touch, ai sansa de a participa la o Aventura grozava in Estul Mijlociu si de a calatori intr-un univers fantastic. Aici, duhuri magice vor isi din lampi si iti vor indeplini dorintele. Jocul de pacanele te va surprine prin hainele colorate, bijuterii si aur. Intregul joc de cazino online este bazat pe povestea lamii magice.

Genies Touch gratis joc ca la aparate online

Genies Touch este un joc de cazino online ce se intinde oe 5 role si 20 de linii castigatoare. Caracteristica lampii magice ii va acorda jucatorului un avantaj la care nu se astepta. Lampa magica este simbolul wild al jocului de pacanele si este nevoie de trei sau mai multe pentru a activa Genies Touch. Imediat ce duhul a iesit din lampa, toate simbolurile adiacente se vor transforma in simboluri identice. Duhul va alege, apoi, combinatia castigatoare. Afisarea a trei simboluri bonus intr-o singura rotire va activa caracteristica rotirilor gratuite. Pentru a face jocul sim ai interesant, simboluri suplimentare cu lampi magice pot aparea, pentru a active Genie Touch si a creste castigurile.

Simbolurile jocului

Genie Touch este echipat cu 10 simboluri, toate integrate in tema jocului de pacanele. Simbolurile portocalii, able, albastre, roz si verzivor aparea cel mai des in timpul jocului, ele avand si cea mai mica valoare in joc. Chiar si asa, aduc castiguri de 5x pariul plasat. Simbolul wild este aurul si va inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter.

Runda bonus din Genies Touch include simboluri magice, rotiri gratuite, simboluri scatter si simboluri wild. Castigul maxim ce poate fi incasat este de 36.200x pariul initial plasat.

Acest joc de pacanele este unul distractive, cu o tema araba foarte interesanta, de care te vei indragosti.

No comments

Leave a Reply