Alege Pacanele

Eastern Emeralds

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Eastern Emeralds

Joaca gratis pacanele Eastern Emeralds onlineCu o grafica de cea mai buna calitate, Eastern Emeralds este un joc de pacanele inspirat din cultura asiatica, cu o tema grozava. Detaliile video slotului si animatiile sunt foarte bune, iar jocul de pacanele este echipat cu un inedit bet win multiplier. In timpul jocului, poti ajusta caracteristica rotirilor gratuite.

Joaca gratis pacanele Eastern Emeralds online

Acest video slot este echipat cu 5 role, 20 de linii castigatoare si 3 randuri. Jocul de pacanele poate fi jucat pe toate dispozitivele, cu pariuri ce variaza intre €0,20 si €100. Interfata utilizatorului este simpla si usor de accesat chiar si pentru jucatorii incepatori. Rata de castig a jucatorului este de 96,58% (28,64% alocate rotirilor gratuite, iar 67,94% alocate jocului principal). In jocul de baza, exista si simboluri wild cu multiplicatoare.

Simbolurile jocului

Eastern Emeralds contine simboluri clasice, carti de joc: A, K, Q, J si 10 si simboluri tematice: pesti koi, medalioane, testoase de aur si dragoni. Dragonul este unul din cele mai profitabile simboluri , avand aceeasi valoare ca si simbolul wild si valoarea de 7,5x pariul initial plasat atunci cand se afiseaza de 5 ori pe o linie castigatoare active. Simbolurile wild sunt si multiplicatoare ale valorii rolei pe care se afiseaza. De exemplu, daca un simbol wild se afiseaza pe rola 4, se va acorda un multiplicator cu valoarea 4x pariul initial plasat. Cel mai mare castig de care poate beneficia un jucator este de 900x pariul initial plasat si se acorda pentru linia wild si dragonii conectati.

Eastern Emeralds este un video slot cu un potential fantastic si iti poate aduci castiguri grozave de pana la 16.000x pariul plasat.

No comments

Leave a Reply