Alege Pacanele

Volcano Riches

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Volcano Riches

Volcano Riches gratis joc ca la aparate onlineVolcano Riches este un video slot lansat de Quickspin game. Asa cum numele sugereaza, vulcanu erupe, aruncand bogatii catre jucatori. Jocul de cazino online are o grafica frumoasa si un fundal ce prezinta vulcanul gata sa erupa.

Volcano Riches gratis joc ca la aparate online

Jocul de pacanele poate aduce castiguri de pana la 1000x pariul initial plasat. Video slotul este echipat cu 5 role si 40 de linii castigatoare. Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,2, iar cel maxim este de 100. Jocul de pacanele este echipat si cu caracteristica autoplay, ce iti permite sa invarti rolele aparatului de pacanele pentru 10 pana la 1000 de rotiri neintrerupte.

Caracteristica Wild Volcano disponibila in joc este foarte interesanta. Simbolul vulcanului se afiseaza pe role si genereaza in mod aleator simboluri wild in pozitii adiacente. Numarul simbolurilor wild generate variaza intre 1 si 5. O alta caracteristica interesanta este bonusul de rotiri gratuite. Aici, vulcanul apare fie pe rola 2, fie pe rola 4. In timpul rundei de rotiri gratuite, pot aparea pana la 2 simboluri ale vulcanilor.

Trei simboluri scatter afisate pe rolele aparatului de pacanele pe rolele 2, 3 si 4, aduc 10 rotiri gratuite. Castigurile sunt acordate pentru combinatiile castigatoare afisate de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului includ: vulcanul wild, simbolul wild si simbolul bonus scatter, dar si simboluri obisnuite ca: 4 statuete, 2 oameni si o zeita. Simbolul scatter nu este disponibil in runda de rotiri gratuite. Simbolul vulcanul wild are capacitatea de a inlocui alte simboluri obisnuite, cu exceptia simbolului scatter si simbolului wild, pentru a forma combinatii castigatoare.

No comments

Leave a Reply