Alege Pacanele

The Wild Chase

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Wild Chase

Joaca gratis pacanele The Wild Chase onlineDaca esti fan al Fast and Furious, Need for Speed sau alte jocuri de actiune de genul acesta, te vei indragosti de jocul de pacanele The Wild Chace. Imediat de la intrarea in joc, vei fi purtat intr-o lume a furturilor, masinilor rapide, diamantelor si personajelor fotogenice. Pe masura ce joci, vei aduce actiunea pe ecran si vei avea sansa sa incasezi premii grozave.

Joaca gratis pacanele The Wild Chase online

Acest uimitor video slot este realizat cu o grafica de cea mai buna calitate si o structura 5×3, cu 25 de linii castigatoare fixe. Pariul ce poate plasat variaza intre 0,25 si 100 la fiecare rotire. Jocul de pacanele este foarte popular si multumita ratei de castig a jucatorului, de 96,77%. Video slotul include numeroase caracteristici bonus: respinuri, bonusuri, rotiri gratuite si multiplicatoare. Inainte de a juca cu bani reali, poti opta pentru versiunea cu bani virtuali, pentru a te putea obisnui cu caracteristicile jocului. Optiunea autoplay poate fi activata, atunci cand vrei ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara oprire, intre 10 si 1000 de ori.

Simbolurile jocului

Exista o gama variata de simboluri disponibile in joc. Articolele care sunt furate in timpul jafului au valori mici (cheile de masina, inelul cu diamant, teancul de dolari, punga de diamante). Exista patru personaje principale in joc si ele reprezinta simbolurile cu valoare mare. Personajele acestea te vor insoti in cursa. Exista si simboluri speciale (simbolul bonus si multiplier wild). Simbolul bonus poate aduce inca 10 rotiri suplimentare.

The Wild Chase este un uimitor joc de pacanele ce te va fascina pe masura ce deblochezi numeroase premii.

No comments

Leave a Reply