Alege Pacanele

Razortooth

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Razortooth

Jocul de cazino online Razortooth gratuitCei ce apreciaza jocurile de cazino online cu bestii preistorice, se vor indragosti de acest joc de pacanele numit Razortooth. Acest video slot a fost lansat de Quickspin game si are o grafica extraordinara. In fundalul jocului, vei putea vedea copaci, un parau si un munte. Aici locuiesc bestiile disparate.

Jocul de cazino online Razortooth gratuit

Jocul este echipat cu 243 de moduri de castig si 5 role cu cate 3 simboluri. Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,25, iar cel maxim este de 100 la fiecare rotire. Exista si optiunea autoplay, care face ca rolele aparatului de pacanele se se invarta far aintrerupere pentru 10 pana la 1000 de ori.

Caracteristica wild este si ea disponibila in joc. Aceasta apare in jocul de baza in caracteristica Hunt si aduce 3 simboluri wild suplimentare pe o rola. O alta caracteristica speciala este runda de rotiri gratuite Savage wild. La fiecare 3 simboluri scatter vor fi acordate 5 rotiri gratuite la o singura rotire. La fiecare rotire gratuita, vor aparea 2 simboluri savage wild.

Simboluriel jocului

Jocul de pacanele are doua categorii de simboluri. Prima categorie este cea a simbolurilor cu valori mici: pietre pretioase albastre, verzi, roz si galbene. Cealalta categorie include maretele bestii: pasarea uriasa, ursul, mamutul, rinocerl si tigrul cu colti, acestea sunt simboluri cu valori mari.

No comments

Leave a Reply