Alege Pacanele

Olympia

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Olympia

Olympia gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Olympia este jocul de cazino care te va duce inapoi in Grecia antica, cand a fost centrul progresului si al imperiului. Zeii care controleaza vietile multor oameni, dar in maniera nevazuta. Multe aspecte ale legendei au fost aduse online de Fugaso.

Olympia gratis joc ca la aparate online

 

Exista ceva care este maiestuos pe tema greceasca si acest lucru nu este diferit. Jocul are loc pe 5 role cu 10 victorii. Ele au fost decorate in marmura si piatra. Cu toate acestea, au facut acest lucru fara a coplesi jocul.

Este o inalta definitie si un joc atractiv, dar nu are prea mult fluier si clopote. Cea mai mare suma pe care o poti castiga in timp ce joci acest joc este 250, 000 de credite, dar poti castiga doar daca ai pariat maxim.

Jocul poate deschide 15 jocuri gratuite. Cu ajutorul rotirilor gratuite, puteti obtine un simbol special care se poate extinde pana la trei patrate peste grila. Acesta poate fi ales la intamplare inainte de inceperea jocurilor. In plus, jucatorul poate juca jocuri de noroc prin alegerea culorii cardului. Cu toate acestea, este vorba de a alege daca culoarea este rosu sau violet, dar nu negru sau rosu.

Simbolurile acestui joc de cazino incep cu cartille de joc de la A la J. Ele sunt ilustrate ca si culorile semnului Jocurilor Olimpice. Exista un zeu grec, printesa, gura Olympia care joaca ca un salbatic, sapator si atlet. Grafica arata perfect si jucatorul este neted.

No comments

Leave a Reply