Alege Pacanele

Horror Castle Fugaso

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Horror Castle Fugaso

Jocul de cazino online Horror Castle Fugaso gratuitMasina de tip slot video are o tema de infricosator si de groaza, care a devenit populara in lumea jocurilor de noroc si acest lucru este cu buna-credinta. Toata lumea iubeste jocurile si poate produce o crestere a adrenalinei care a fost cauzata de muzica surprinzatoare, emotionanta si simboluri infricosatoare. Castelul de groaza a fost dezvoltat de Fugaso si urmeaza acelasi gand infricosator. Acesta prezinta jocul infricosator care se face in stilul desenelor animate si usoare.

Jocul de cazino online Horror Castle Fugaso gratuit

 

Tema jocului este Halloween si ar trebui sa va asteptati la simbolurile care aduc in minte aceasta tema. Sunt paianjeni, fantome, cranii, dovleci si pisici negre. La marginea fiecarei tambururi, exista monstrii verzi care au dovleac portocaliu ca cap. Chiar daca aduce atmosfera generala in joc, simbolul va juca un rol important in jocul general.

Chiar daca exista multe jocuri de noroc care se bazeaza pe aceeasi idee, fanii jocului Halloween se vor bucura de acest joc.

Caracteristicile jocului The Horror Castle

Jocul se bazeaza pe 5 role, 25 linii de castig, in timp ce sunt vizuale frumoase, cu cele mai bune sunete insotitoare care ofera trasaturi decente si distractive. Chiar daca Fugaso poate fi printre cele mai mari nume pe care le puteti gasi online, compania a reusit sa-si mentina capul pe aceasta piata competitiva.

Jocul de noroc are o caracteristica speciala, in care monstrul va scoate capul si il va arunca in joc la intamplare. Cu aceasta caracteristica, salbaticul din joc devine lipicios si va ramane in loc pentru o alta respingere.

No comments

Leave a Reply