Alege Pacanele

Fountain of Youth

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fountain of Youth

Jocul de cazino online Fountain of Youth gratuitFountain of Youth” este un joc de pacanele gratuit creat de Playtech. Este un joc clasic, iar cei ce adora jocurile de cazino online il vor placea deoarece are 3 role si 3 linii castigatoare. Daca iti plac jocurile cu 4 role, iti va placea cu siguranta si acesta. Ideea principala este ca jocul prezinta simboluri ce iti aduc premii – gift of youth, vitality, strength.

Jocul de cazino online Fountain of Youth gratuit

La inceputul jocului va trebui sa alegi valoarea pariului si sa o ajustezi in functie de liniile castigatoare. Acest lucru va deschide poarta catre jackpot. Pariul minim este de 5 centi. Pariul maxim este de 5$. Pariul cel mai mare in joc este de 15$, din moment ce exista 3 linii castigatoare si 3 role. Pariul pentru fiecare linie si pariul total sunt doua lucruri diferite.

Fountain of Youth” este un joc de aparat de pacanele online pe care il poti descarca in telefonul mobil si il poti juca oricand si oriunde. Playtech iti ofera ocazia sa castigi tinerete si frumusete in acest joc de pacanele. Poti castiga daca esti norocos. Cei ce au obosit sa joace jocuri de aparat de tip slot moderne si vor sa revina la jocurile clasice, pot incerca acest joc. Nu ofera runde bonus uriase, si nici nu are simboluri scatter, dar este un joc placut.

Interfata jocului este grozava., creata intr-un mod clasic. 800 de pariuri castigate iti vor aduce jackpot-ul. Trei fantini ale tineretii pe prima si cea de a 2-a linie castigatoare vor aduce si ele jackpot-ul. Linia castigatoare de jos se va activa atunci cand alegi pariul cel mai mare. Per total, este un joc de slot foarte interesant de jucat.

No comments

Leave a Reply