Alege Pacanele

Goldilocks and the Wild Bears QuickSpin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Goldilocks and the Wild Bears QuickSpin

Jocul de cazino online Goldilocks and the Wild Bears QuickSpin gratuitAsa cum sugereaza si numele, acest joc de cazino online este bazat pe faimoasa poveste Goldilocks and the Wild Bears. Jocul de pacanele este foarte bine realizat si este echipat cu o tema ce te poarta inapoi in copilarie. Jocul aduce rotiri gratuite, simboluri wild si pariuri ce variaza intre 25p si £250 pentru fiecare rotire. Jucand acest joc de cazino online te vei putea bucura de o multime de caracteristici speciale profitabile.

Jocul de cazino online Goldilocks and the Wild Bears QuickSpin gratuit

Acest video slot este echipat cu 5 role si 25 de linii castigatoare fixe. Jocul de pacanele ofera numeroase caracteristici speciale ce creaza diverse moduri de castig. Imediat ce intri in actiunea jocului de cazino online, vei observa personajele atat de cunoscute, inclusiv pe Goldilocks. Vei incepe cu 10 pana la 14 rotiri gratuite si un multiplicator 1x pariul plasat. Jucatorul se poate folosi si de avantajul celor doua tipuri diferite de wild. Unul dintre simbolurile wild va inlocui toate celelalte simboluri afisate pe rolele aparaului de pacaenele (cu exceptia simbolului scatter), ce va creste valoarea liniei castigatoare. Afisarea celor cinci simboluri wild clasice este ideala; vei primi un multiplicator 1000x pariul plasat. La aparitia ursului, jucatorul poate primi mutiplicatoare de 200x si 250x pariul initial plasat. Exista si o caracteristica a rotirilor gratuite ce poate fi activate.

Simbolurile jocului

Toate cele zece simboluri ale jocului se integreaza perfect in tema. Simbolurile cartilor de joc includ 10, J, Q, K si A si au cea mai mica valoare in joc. Exista si 4 ursi diferiti (mama, tata, copilul si Teddy Bea). Simbolul wild disponibil in joc are capacitatea de a inlocui celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter. Simbolul cu cea mai mare valoare este tatal urs.

Goldilocks and the Wild Bears este un video slot cu o grafica detaliata si un joc inedit.

No comments

Leave a Reply