Alege Pacanele

Dragon Chase

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Dragon Chase

Joaca gratis pacanele Dragon Chase onlineDaca iti plac jocurile cu creature mistice, atunci acest joc de pacanele, Dragon Chase, te va fascina. Este un video slot foarte active, in care dragonul da tarcoale rolelor.

Joaca gratis pacanele Dragon Chase online

Video slotul este echipat cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii castigatoare. Jocul poate fi pus pe auto-pay, mod ce aduce intre 10 si 1000 de rotiri consecutive neintrerupte. Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,2 monede, iar cel maxim de 100 de monede. Acest video slot este echipat si cu un jackpot progresiv. Poti incasa, astfel, un jackpot mini, minor si grand.

Caracteristica rotirilor gratuite este si ea disponibila. Trei rotiri gratuite sunt acordate atunci cand se afiseaza 2 simboluri scatter. Caracteristica dragon pearl re-spin este declansata de 3 simboluri jackpot scatter, care aduc 3 role extra. La finalul rotirilor sau atunci can toti cei 15 dragoni au fost afisati, se incheie si aceasta caracteristica.

Caracteristica wildfire se declanseaza in mod aleatory. Atunci cand simbolul wildfire se afiseaza pe role, va ramane acolo. La finalul fiecarei rotiri, simbolul wildfire coboara o pozitie. Procesul acest acontinua oana cand cade de pe ultima role. Dragonul are capacitatea de a sufla peste role.

Simbolurile jocului

Simbolurile disponibile in acest joc de pacanele includ: monede norocoase, boluri de aur, carti de joc, statuete cu broaste si cu lei. Existra 3 simboluri bonus scatter disponibile in joc, ce aduc 3 rotiri gratuite. Exista sit rei simboluri wildfire si 15 simboluri dragon pearl.

No comments

Leave a Reply