Alege Pacanele

Carousel

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Carousel

Jocuri Pacanele Carousel Online GratisJocul de cazino Carousel este un joc de pacanele care se bazeaza mai mult pe distractie. Exista lumini stralucitoare si dulciuri aromate. Multi oameni care merg la un balci, vor fi deranjati de clovn. Cu toate acestea, acest lucru nu este valabil in cazul jocului disponibil pe site-ul Fugaso. Este o persoana buna care doreste sa te distrezi suficient si sa actioneze ca salbaticia, astfel incat sa te poata ajuta sa faci combinatiile castigatoare. Fugaso a facut tot ce pot face pentru a se depasi cu acest joc, deoarece este complet diferit de altii.

Jocuri Pacanele Carousel Online Gratis

 

In timp ce jucati, aveti sansa de a castiga in 720 de moduri si exista rotiri gratuite si salbatice care se vor uni pentru a va ajuta sa castigati jackpotul progresiv, care este de 90.000.

Rotile jocului de cazino sunt 5 si sunt diferite de cele pe care le-ati vazut inainte. Primul tambur are trei simboluri inaltime, al doilea are 4 simboluri, al cincilea 5 simboluri, al patrulea are 4 simboluri, in timp ce al cincilea tambur are 3 simboluri inaltime. Pariurile pot fi plasate incepand de la 0.20 pana la 30. Panoul de control gasit sub rolele poate ajuta la stabilirea pariului sau la redarea folosind facilitatea de redare automata.

Simbolurile jocului de pacanele includ trefla, pica, inimi, diamante, bomboane, lollipops, carusel, galeata de popcorn, elefant cu reni, cal si leu. Premiul de top este pentru simbolurile carusel si galeata de popcorn este al doilea simbol de mare platitor.

No comments

Leave a Reply