Alege Pacanele

Revenge of Cyborgs

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Revenge of Cyborgs

Revenge of Cyborgs gratis joc ca la aparate onlineThe Revenge of Cyborg este un joc de pacanele disponibil pe site-ul producatorului Fugaso si are grila de 5×3 cu 20 de linii de castig. Are respin, multiplicator, salbatic lipicios, rotiri salbatice si gratuite.

Revenge of Cyborgs gratis joc ca la aparate online

 

Tema jocului de cazino The Revenge of Cyborg este despre batalia continua impotriva cyborgilor. In timp ce jucati, puteti obtine o sansa de a fi ajutat de cyborgs sau pot lupta impotriva ta, ceea ce va poate reduce sansele de a castiga.

Caracteristicile jocului

Jocul are un anumit nivel de divertisment. Exista planete albastre si planete rosii peste bobine. Veti putea sa va bucurati de functia de re-rotiri a planetei albastre si de caracteristicile re-spin ale planetelor rosii. Planeta arata salbatic si va poate ajuta sa castigati in multe feluri. Ele pot dezvalui modul cyborg sau modul uman. Acest joc are un mod diferit in ceea ce priveste modul in care jucatorul se poate bucura de joc, care nu este gasit cu alte jocuri.

Tambururile jocului de pacanele se gasesc pe o nava spatiala. Cele 20 de linii de castig ale jocului pot fi stabilite la 10 linii de castig. In timp ce jucati acest joc, va trebui sa va faceti griji cu privire la sfarsitul posibil al lumii in acelasi timp; veti incerca sa castigati suficienti bani pentru dvs., care ar putea parea ca fiind egoisti.

Caracteristici speciale ale jocului

Alte caracteristici ale jocului sunt jocul automat, jocurile mobile si jocul instant. Jackpot-ul nu este progresiv. Puteti juca acest joc pe ferestre, Android si iOS. Cand joci acest joc, vei fi multumit de designul sau grafic care arata abilitatile dezvoltatorului.

No comments

Leave a Reply