Alege Pacanele

Turbo Poker

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Turbo Poker

Turbo Poker gratis joc ca la aparate online„Turbo Poker” este foarte diferit de jocurile de aparat de tip slot gratuit oferite de Wazdan Gaming. Este un joc pe care jucatorul il poate juca oricand. De fapt, este un joc de poker din 52 de carti, ce permite jucatorului sa parieze si sa castige consistent, intr-un timp foarte scurt. Cu siguranta nu te vei plictisi jucand. Jocul nu are Joker, dar nu-ti face griji. Cea mai mica combinatie este de doua perechi si ea iti poate tripla pariul. Pariul minim este de 0,01, iar tu poti castiga pana la 100 in acest joc de cazino de tip slot.

Turbo Poker gratis joc ca la aparate online

 
De fiecare data cand jocul incepe, va trebui sa plasezi un pariu. Fiecare pariu va fi intre 0,01 si 100, asa cum am mai spus. Scopul principal este sa formezi o Chinta Roiala. Aceasta iti va multiplica pariul cu x1000. Suna bine, nu-i asa?
„Turbo Poker” este un joc unic, ce prezinta multe simboluri si carti de joc. Desi nu are joker sau simbol wild, jocul compenseaza prin alte caracteristici. Jocul este foarte generos in privinta premiilor. Ritmul jocului merita o atentie sporita. Daca iti plac jocurile clasice de video poker, te vei indragosti de acesta. Jocul se adreseaza iubitorilor de poker si celor ce doresc sa incerce si altceva in afara jocurilor de aparat de tip slot online. Te poti intreba de ce acest joc se numeste Turbo. Deoarece jocul nu pierde timpul. Jocul ofera premii mari in timp scurt. Nu vei regreta cele 30 de minute petrecute jucand in drum spre birou. Jocul te va binedispune cu siguranta.

No comments

Leave a Reply