Alege Pacanele

The Explorers

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Explorers

 The Explorers gratis joc ca la aparate onlineThe Explorers este un slot video din categoria pacanele oferite de compania bulgareasca EGT. Acest joc de nororc original este despre cucerirea continetelor, a insulelor nedescoperite si a marilor nesfarsite. Acest nou jocuri de cazino poate fi jucat atat pe bani reali cat si gratuit si se prezinta in culori atragatoare si cu optiuni dintre cele mai inovative care vor aduce castiguri importante jucatorilor fideli. Slotul are nu mai putin de 15 linii castigatoare pe cele 5 role, in timp ce cate 3 simboluri sunt evidentate pe fiecare coloana a acestui joc de noroc. Nu lipseste nici runda de pariu in care avem posibiliteatea de a dubla castigurile instantaneu.

The Explorers gratis joc ca la aparate online

 

La slotul Explorers intalnim toate caracteristicile unei pacanele clasice: ememnte speciale, multiplicatori, jackpoturi progresive, optiunea de pariu. Jocul poate fi jucat cu una, cinci, zece sau 15 linii active. Miza maxima pentru fiecare runda este de 300 de credite si avem asadar un joc de noroc dintre cele mai profitabile, cu un procentaj mediu de returnare a pariurilor de 96.09%.

Simbolurile frumos desenate ale acestui minunat joc de pacanele sunt simbolurile clasice de carti de joc de la juvete la as, precum si simbolurile speciale ca vasul capitanului, insula tropicala sau calatorul. Simbulul corabiei reprezinta in joc simbolu wild, in timp ce insula tropicala are rol de simbol scatter. Combinatiile formate cu ajutorul simbolului wild au castigurile cele mai generoase. Simbolul scatter trebuie sa aterizeze pe rolele 3, 4 si 5 pentru a putea declansa 5 mize gratuite. Din acest joc ne noroc nu lipsesc nici valoroasele rotiri gratuite, preferatele celor care iubesc jocuri la pacanele. Un numar de 10 pana la 25 de rotiri gratuite vor fi declansate instantaneu si in cadrul lor sa te pregatesti de jackpotul progresiv care aduce castigurile cu adevatat valoroase.

Daca iti place tema acestui slot iti recomandam si urmatoarele pacanele asemanatoare: Amazing Amazonia si Majestic Forest.

 

No comments

Leave a Reply