Alege Pacanele

Secrets of Egypt

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Secrets of Egypt

Secrets of Egypt gratis joc ca la aparate onlineAcesta este un joc de cazino versatil cu 5 tambururi, care permite jucatorilor sa stabileasca cu usurinta pana la 10 linii castigatoare la un moment dat. Retineti ca aceste linii pot fi setate manual si acest lucru este un plus pentru jucatorii noi. In plus, cu secretele egiptenilor jucatori se bucura de un numar de zeitati de zei pe care ii puteti profita cu usurinta.

Secrets of Egypt gratis joc ca la aparate online

 

Jocurile bonus cu 10 rotiri gratuite pot fi lansate doar atunci cand simbolurile piramidale 5, 4 sau 3 apar oriunde pe bobina. Este important sa retineti ca in toate jocurile bonus jucate, castigurile sunt echivalente cu pariul care declanseaza jocul foarte bonus. Este important faptul ca jucatorii nu pot schimba numarul de linii in timpul jocului bonus. Cealalta trasatura proeminenta a slotului video este simbolul sfinx care, de asemenea, se adauga ca salbaticie si inlocuieste toate simbolurile, cu exceptia piramidei. In cazul in care simbolul sphinx face parte din linia castigatoare, atunci cu siguranta castigul este dublat. In cazul in care un jucator primeste o victorie, atunci simbolurile sunt inlocuite cu cele care sunt mari, cu exceptia cazului cand castiga cu o piramida.

Simbolurile slotului video

Simbolurile luminoase includ, dar nu se limiteaza la sfinx, piramida, simbolul 10, J, Q si simbolul A, care variaza relativ in functie de scop. Piramida este scatterul, sfinxul este salbatic, in timp ce celelalte simboluri pe care le obtineti in timpul jocului sunt Falcon, Anubis, Eye of Ra si Crucea egipteana. Secrets of Egypt este un joc de cazino foarte distractiv pe care il puteti paria intotdeauna pentru a avea un timp minunat.

No comments

Leave a Reply