Alege Pacanele

Mr Toxicus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mr Toxicus

Mr Toxicus gratis joc ca la aparate onlineAcesta este un joc de cazino care pare a fi de la Marvel Superhero. Ofera castigul potential cu suficiente bani. Incarcarea in slotul video, primul lucru de vazut este designul sau fantastic.

Mr Toxicus gratis joc ca la aparate online

 

Cu toxinele si otravitoarele care circula in jurul laboratorului, il veti vedea pe dl Toxicus folosind scatteruri extinse, rotiri gratuite cu imprastieri normale. Cu jocul, care este pus subteran si in locatia de top secret, va trebui sa fii prea atenta, deoarece exista un lichid verde care este bubbling departe in timp ce sobolanii mutant ucigas nu va fi frica sa apara. Dl Toxics este un lucrator de laborator si el a fost suparat. Cu toate acestea, el nu vrea sa preia intreaga lume sau sa omoare orice persoana, deoarece este dispus sa gateasca victorii pentru tine. Arata ciudat si infricosator, dar, obtinandu-l, va recompensa 25000 de monede.

Jocul de cazino are 10 linii de plata cu 5 role. Fiecare linie de plata poate fi ajustata in functie de buget. Puteti juca cu o singura linie de plata sau cu toate acestea. Daca jucati cu mai multe linii de castig, veti creste sansa castigatoare. Daca este vorba despre mize, pariul minim este setat la 0,20 iar pariul maxim este de 50,00.

Piesa de sunet a jocului de cazino este stralucitoare si adauga mult mai mult la joc. Jocul are o tema verde luminos si poate parea toxica deoarece bobinele sunt separate de substanta toxica.

Simbolurile jocului de cazino includ pachetul din spate purpuriu, sobolanul mutant ucigas, domnul Toxicus, valorile cartilor, semnul toxic de avertizare si barilul toxic.

No comments

Leave a Reply