Alege Pacanele

Majestic Forest

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Majestic Forest

Majestic Forest gratis joc ca la aparate onlineJocuri ca la aparate Majestic Forest este un slot video cu 10 linii castigatore oferit de EGT. Acest joc are la baza tema unei paduri virgine si ofera rotiri gratuite, un jackpot misterios cu patru niveluri precum si o runda de pariu. La acest slot video moneda maxima si cea minima este 1 dar jocul are cinci mize fixe intre care puteti alege. Cele 12 rotiri gratuite vor fi declasante cand minim 3 simboluri scatter se vor opri in acelasi timp pe ecran. Inainte de inceperea rundei de rotiri gratuite este necesar ca unul dintre simbolurile obisnuite sa fie convertit in simbol special. Jocul de cazino foloseste o grafica simpla si eficienta. Simbolurile colorate frumos sunt atragatoare pentru ochi si interfata este una simpla si impresionanta. In joc avem uriasul urs care reprezinta cel mai bine platit simbol, premiul maxim putand ajunge pana la de 5000 de ori suma pariata. Mai avem inca doua simboluri care platesc o gramada de bani cand sunt prinse pe role. Copacul spr exemplu iti va aduce 2500 de monede pe loc.

Majestic Forest gratis joc ca la aparate online

 

Slotul video produs de Euro Games Technology – Majestic Forest – iti aduce in fata ochilor simboluri frumoase cu animale sau elemente naturale precum ar fi: un parau zgomotos, caprioara cea timida, lupul cel fioros, ursul urias si vulpea cea rosie. La acest joc avem parte de simbolurile extensibile, simbolurile wild si cele 12 rotiri gratuite declasate de simbolul scatter. Slotul acesta video cu 5 role si cu 10 linii castigatoare solicita jucatorilor sa stabileasca de la inceput miza pe care doresc sa joace. Liniile castigatoare nu sunt fixe si trebuiesc ajustate. Slotul acesta de la EGT permite jucatorilor sa castige si cu rotiri gratuite. Cele 12 rotiri gartuie se declanseaza automat atunci cand 3 sau mai multe simbolori scatter se vor opri pe ecran. Simbulul expansiv este minunat in cazul rotirilor gratuite deoarece ofera niste castiguri incredibile. Simbolul scatter este reprezentat de padurea cea frumoasa si se combina cu alte simboluri pentru a oferi cele mai mari castiguri.

Jocul de cazino Majestic Forest se poate juca online si gratuit. Imperial Wars, Blue Heart, Great Adventure si Book of Magic sunt doar cateva exemple de slot video asemanator cu acest Majestic Forest, toate fiind produse de EGT.

No comments

Leave a Reply