Alege Pacanele

Katana

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Katana

„Katana” este un joc de slot popular oferit de Novomatic cu tema samurailor. Jocul mai este cunoscut si sub numele de Shogun. Jocul este direct si cu variatie ridicata. Rotirile gratuite ofera castiguri mari. Acesta este un joc de pacanele gratuit cu 5 role si 20 de linii castigatiare. Numele vine de la cea mai cunoscuta sabie a samurailor. Simbolurile din joc si fonturile sunt japoneze. Daca vrei sa incerci si alte jocuri asemanatoare, oferite de Novomatic, incearca Mayan Moons sau Quest for Gold.

Katana gratis joc ca la aparate online

 
Jocul este volatil. Cand jucatorul castiga, castigul este mare. Simbolurile sunt wild, scatter, de rotiri gratuite, expanding wilds si runde gamble. Simbolul Shogun este cel mai lucrativ simbol din joc, 5 simboluri Shogun pe o linie activa aduc 5000 de monede. Simbolul eisha aduce 4000 de monede atunci cand apare in numar de 5 pe o linie activa. Acest joc este interesant si merita incercat. „Katana” este un joc de cazino de tip slot online ce il are ca simbol wild pe Shogun. Acesta inlocuieste toate celelalte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare, cu exceptia simbolului Katana. Katana este simbolul scatter si aduce castiguri atnci cnad doua sau mai multe se afiseaza pe rolele aparatului de slot. 3 simboluri de sabii Katana afisate pe role vor activa caracteristica rotirilor gratuite. Simbolul Shogun se extinde pe role pentru a acorda rotiri suplimentare. Poti incerca si alte jocuri similare oferite de Novomatic: Diamond 7 si Magic Flute.

Acest joc de aparat de pacanele oferit de Novomatic are o runda Gamble. Jucatorii isi pot dubla castiguurile in timpul acestei runde. Sansele de castig sunt de 50/50, iar riscul de a pierde este mare. Jocul ofera si multiplicatoare si rotiri gratuite. Jocul este echipat cu efecte sonore si grafica exceptionale. Acest joc de slot este inedit si merita incercat pentru experienta extraordinara.

 

No comments

Leave a Reply