Alege Pacanele

Pharaohs Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pharaohs Fortune

Jocuri Pacanele Pharaohs Fortune Online GratisPharaoh’s Fortune este un joc de tip slot foarte interesant. Acest uimitor slot online gratuit este un joc clasic cu 5 role si cu 10 sau 15 linii de plata. Jocul este complet construit in jurul stilului de viata din Egiptului antic. Totul, inclusiv grafica, animatiile, simbolurile si efectele de sunet, toate sunt intr-un fel legate de Egiptul antic.

Aceasta masina uimitoare de joc se bazeaza,de fapt pe un joc de cazino cu acelasi nume. Aceasta versiune online este disponibila pentru mobil si Mac. Atat timp cat aveti un dispozitiv conectat la internet puteti juca jocul chiar si in timp ce calatoriti.

Jocuri Pacanele Pharaohs Fortune Online Gratis

 

Simbolul wild de aici este sigla jocului in sine. In afara de asta exista si simboluri precum lupul, sarpele, doi egipteni, un egiptean care calareste un cal, Phoenix, bufnita, faraonul, un egiptean cu o masca de lup si ochiul. 5 simboluri wild mai sunt pe role si sunt cheia pentru a obtine cel mai mare jackpot al jocului. Dar asta nu este singurul premiu disponibil cu acest joc uimitor.

Acest joc de tip slot uimitor este capabil sa te duca la mijlocul Egiptului antic si sa te tina acolo atata timp cat esti dispus sa joci jocul. De la fundalul jocului pana la fiecare aspect, inclusiv grafica, animatii, simboluri si efecte audio, acest joc de tip slot uimitor reprezinta o parte a culturii egiptene si stilul sau de viata.

Acesta este de asemenea un joc video cu 5 role si exista doua versiuni de linii de plata: o versiune are 10 linii de plata, in timp ce cealalta are 15 linii de plata. Ambele versiuni au versiuni compatibile pentru Mac si mobil. Logoul jocului este simbil wild, iar acesta este cheia pentru a activa cel mai mare jackpot al acestui joc de tip slot uimitor.

Un alt simbol foarte important este simbolul Faraonului verde. Acesta este cheia pentru a deschide runda bonus de rotiri gratuite. In afara de aceasta, exista si un simbol scatter, care este reprezentat de simbolul unui gandac. Scatterul este de asemenea capabil sa ofere unele premii magnifice.

No comments

Leave a Reply