Alege Pacanele

Multi Vegas 81

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Multi Vegas 81

Jocuri Pacanele Multi Vegas 81 Online GratisMulti Vegas 81 este un joc de pacanele cu 4 tambururi care vine cu 27 de linii de castig in combinatie castigatoare de 3 simboluri si 81 de linii castigatoare pentru 4 simboluri identice. Simbolurile sunt valide cand sunt numarate din stanga in dreapta si includ si functii bonus pentru a ajuta jucatorul sa castige mare. Retineti ca numai suma cea mai mare este inregistrata si adaugata (linia castigatoare). Puteti plasa mai multe pariuri sau puteti paria singur in orice moment in timpul jocului de cazino.

Jocuri Pacanele Multi Vegas 81 Online Gratis

 

Exista o serie de caracteristici care merita notate ca un jucator de la Vegas 81. In primul rand, exista simbolul multi salbatic care inlocuieste orice alt simbol. In cazul in care exista un simbol multi-wild pe o linie de castig, atunci cu siguranta castigul este dublat instantaneu. In cazul in care exista doua, castigul este de patru ori (numai cea mai mare pe linia castigatoare este valabila). Cand exista 3 dintre simbolurile salbatice pe linia castigatoare, castigul de pariu va fi de 8 ori mai mare decat castigul jucatorilor. Exista si alte simboluri folosite in joc, dar acestea variaza relativ in ceea ce priveste multiplicatorul plasat inaintea lor.

Simbolurile jocului de cazino Multi Vegas 81

Este vital sa retineti ca, in afara de simbolul salbatic, exista si alte simboluri utilizate in Multi Vegas 81. Acestea includ; cirese, portocale, dolari, prune, clopotei, struguri, pepeni si septari. Cele mai multe salbatice ofera cel mai mare multiplicator in combinatia combinatie castigatoare cu trei simboluri, precum si combinatia castigatoare cu 4 simboluri. Acesta este urmat de sapte si apoi de pepene galben, dar pentru multiplicatorul scazut al acestui joc de pacanele este ciresa care ofera 1x pentru cele 3 simboluri castigatoare identice si 2 pentru simbolul 4.

No comments

Leave a Reply