Alege Pacanele

Magic Poker

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magic Poker

Daca vrei sa joci un joc de video poker, in timpul tau liber, „Magic Poker” este potrivit pentru tine. Diferenta dintre acest joc de poker si celelalte o fac caracteristicile speciale. Acestea iti aduc castiguri uimitoare. Este un joc de poker neconventional ce iti va aduce o gura de aer curat dupa ce ai jucat aceste jocuri de pacanele gratuite. Fiecare etapa a jocului va fi interesanta si te va recompensa si captiva.

Jocuri Pacanele Magic Poker Online GratisJocuri Pacanele Magic Poker Online Gratis

 
Cea mai buna parte a jocului este numarul de oportunitati de castig. Jucatorii experimentati au votat deja pentru acest joc. Rundele bonus speciale si bonusurile mini extra sunt aici pentru a-ti asigura castigul in joc, indiferent de cat de mic ar fi. Per total, este un joc interesant, cu caracteristici speciale.
„Magic Poker” este un joc de pacanele online oferit de Wazdan Gaming. Cei ce apreciaza jocurile de poker mai mult decat jocurile de pacanele online vor vrea sa incerce acest joc. Regulile jocului sunt clasice. Va trebui sa alegi pariul la inceputul jocului. Cartile de joc cuprin doi A si alte carti, inclusiv un joker ce poate inlocui toate cartile atunci cand apare. Jocul prezinta 5 seturi de carti ce iti vor decide destinul. Cu cat castigi mai mult, cu atat jocul va fi si mai interesant. Daca A apare in Chinta Roiala, Joker-ul nu il va putea inlocui. Cartea va fi inlocuita numai atunci cand un nou joc incepe. Exista si un premiu bonus: atunci cand apar 3 carti la fel, iar premiile sunt generoase.

No comments

Leave a Reply