Alege Pacanele

Magic Fruits 81

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magic Fruits 81

Jocuri Pacanele Magic Fruits 81 Online GratisAcest joc de cazino de tip slot este magic si plin de fructe. Daca vrei un joc cu premii mari si simboluri colorate, ai venit in locul potrivit. „Magic Fruits 81” oferit de Wazdan gaming este jocul de pacanele gratuit perfect. Cele 81 de linii castigatoare il fac sa fie special. Da, ai citit corect – jocul are 81 de linii castigatoare. De fapt, aici, cu cat pariezi mai mult, cu atat sansele de a castiga jackpot-ul cresc considerabil. Asa ca vei dori sa incasezi 81 de linii castigatoare. Dar ele vor fi activate de un simbol special.

Jocuri Pacanele Magic Fruits 81 Online Gratis

 
Jocul are 4 role si poate fi jucat cu 7 sau 81 de linii castigatoare. Sunt inedit, nu? Chiar si este. Trebuie sa afisezi 4 simboluri pe aparatul de slot pentru a castiga premiile. Sansele sa castigi sunt mari, iar asta face jocul si mai interesant.
„Magic Fruits 81” este un joc de pacanele online creat de Wazdan. Jocul incepe cu 7 linii castigatoare, dar de fiecare data cand jokerul apare pe rolele aparatului de slot, acestea cresc. Jokerul creste liniile castigatoare la 81 timp de o rotire. Motivul este urmatoarul: joker-ul este simbolul wild al jocului. Grafica jocului este uimitoare. Este aproape uluitor sa urmaresti cum intreaga rola se acopera cu jokeri. Fundalul violet, alaturi de fructe, stele si lingouri fac jocul foarte distrctiv. Daca esti in cautarea unui joc intunecat, trebuie sa mai cauti.
Daca vrei sa joci un joc de pacanele distractiv, „Magic Fruits 81” este perfect. Te asiguram ca vei avea distractie garantata invartind rolele aparatului de slot si te vei delecta cu fundalul jocului.

No comments

Leave a Reply