Alege Pacanele

Golden Tour

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Tour

Jocuri Pacanele Golden Tour Online GratisGolden Tour” este un joc de pacanele gratuit ce are ca tema aurul. Cei de la Playtech au creat multe jocuri cu teme sportive. Acest joc este unul nou oferit de creatori, cu o grafica moderna. Jocul de slot, alaturi de liniile castigatoare numerotate acopera intreg ecranul, iar butoanele de invartire a rolelor se afla in partea de jos a ecranului. Fundalul acestui joc de cazino de tip slot prezinta un golf insorit.

Jocuri Pacanele Golden Tour Online Gratis

Jocul are 5 role si 5 linii castigatoare, iar actiunea se desfasoara intr-un golf insorit. Logo-ul Golden Tour iti va reaminti de turneele mari si va fi un simbol valoros. Toate celelalte simboluri sunt din domeniul golfului: steagul, gaura, bila, doua bile galbene si altele. Bilele galbene sunt simbolurile cu cea mai mare valoare, fiind simbolul wild al jocului.

Exista trei simboluri scatter diferite in acest joc de aparat de tip slot – popandaul, lupta si rata. Aceste elemente sunt intalnite in jocul de golf si apar in jocul de pacanele ca si simboluri, asa ca trebuie sa gasesti unul sau doua pe ecran. Jocul are multe de oferit. Daca vei gasi trei simboluri scatter cu animale pe role consecutive, vei declansa caracteristica bonus. Vei fi transportat intr-o sectiune in care trebuie sa fi membru al clubului. Va trebui sa iti alegi soferul, crosa si metalul. Te vor ajuta sa tragi la gaura.

Golden Tour” este un un joc de aparat de pacanele ce ofera surprize si pe care jucatorii il vor aprecia multumita castigurilor oferite. Fanii jocului de golf vor fi atrasi de acest joc si nu vor fi dezamagiti. Este un joc ce poate fi jucat oricand si oriune.

No comments

Leave a Reply