Alege Pacanele

Fruitoids

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruitoids

Jocuri Pacanele Fruitoids Online GratisFruitoids este un joc video slot cu 5 role, 3 randuri si 25 de linii castigatoare. Jocul prezinta 7 simboluri normale. Jocul online de aparat de tip slot gratuit are caracteristici ca rotirile duble gratuite, multiplicatoare si castiguri sticky. Pe linia castigatoare, toate simbolurile fructelor ingheata, iar jucatorul primeste o rotire gratuita in acest joc de cazino online. Daca simbolul se repeta, jucatorul primeste din nou rotiri gratuite. Multiplicatorul este acordat jucatorului in jocul online de aparat tip slot gratuit Fruitoids atunci cand intreaga coloana este plina de simbolurile fructelor, de la stanga la dreapta. Jocul este la fel de interesant cum sunt si alte jocuri oferite de Yggdrasil Gaming: Draglings si Pyrons.

Jocuri Pacanele Fruitoids Online Gratis

 
Acest joc online de aparat tip slot gratuit oferit de Yggdrasil Gaming ofera runde bonus ca sticky wins si increasing multipliers. Acest joc de slot este foarte interesant. Rata media a castigurilor jucatorilor este de 96.7%. Jocul are efecte audio uimitoare si o grafica excelenta. Jocul poate fi jucat gratuit la cele mai bune cazionuri online Yggdrasil Gaming casinos, cu bonusuri de inregistrare attractive. Jocul online de aparat tip slot gratuit Fruitoids are un aspect grozav, precum si un design atractiv. Jocul are chiar si caracteristica “auto play”. Aceasta poate fi activata pentru a juca automat intre 10 si 1000 de rotiri. Liniile castigatoare din acest joc sunt fixe. Simbolurile din joc sunt fixe si difera unele de altele. Cel mai bine platit simbol este fructul de padure violet. Atunci cand apare pe role, ii aduce jucatorului 500 de monede. Valoarea pariurilor trebuie stabilita inca de la inceput de jucator si poate varia intre 0,01 si 2. Tema acestui joc de aparat de tip slot este unica, asa cum au toate jocurile oferite de Yggdrasil Gaming, cum sunt: Reef Run sau Robotnik.

Acest joc online de aparat de tip oferit de Yggdrasil Gaming ofera caracteristici uimitoare, cum sun rotirile duble, multiplicatoarele de coloane sau inghetarea simbolurilor. Diverse multiplicatoare sunt acordate jucatorilor. Jocul nu are o runda bonus, dar efectele sonore si grafica jocului sunt captivante.

No comments

Leave a Reply