Alege Pacanele

Forest Band

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Forest Band

Jocuri Pacanele Forest Band Online GratisForest Band este o noua aparitie in colectia de pacanele produse de Euro Games Technology. Acest joc ca la aparate vine cu cateva caracteristici interesante cum ar fi si castelul in calitate de simbol wild sau tinta in rol de simbol scatter. La slotul video Forest Band jucatorii trebuie sa aleaga miza inainte de inceperea jocului. Valoarea minima si maxima a unei monede este 1. La acest joc ca la aparate jucatorii au siocazia de a dubla castigurile dupa fiecare runda de pariere. Inca un joc de pacanele extrem de interesant produs de EGT, la fel si ca Supreme Hot sau Burning Hot.

Jocuri Pacanele Forest Band Online Gratis

 

Castigurile oferite de acest aparat slot sunt uimitoare de-a dreptul. 10 rotirri gratuite vor fi acordate de cate ori vei opri cele trei tinte pe rolele 1, 3 si 5. Pentru a mari si ai mult castigurile, jucatorii mai pot vana si rundele misterioase cu cartea jackpot. Acesta se declanseaza aleator. Cand 5 printi se opresc pe o linie activa vei lua un jackpot de 1.000 de fise. Jocul acesta poate fi jucat la cele mai tari cazinuri online. Tema jocului ca la aparate Forest Band este Robin Hood si veselii sai parteneri. Aparatul de joc are 20 de linii castigatoare pe cele 5 role ale sale. Scopul acestei pacanele este sa prinzi 5 simboluri identice pe una dintre cele 20 de linii castigatoare. In joc poti folosi si optiunea de auto-play in cazul in care ai obolsit sa dai in pacanele.

Pentru o experienta similara poti incerca si Egypt Sky sau Dragon Reels. Acest joc ca la aparate va ofera runda cu jackpot progresiv cu patru niveluri ca la toate jocurile EGT. Niste castiguri uriase sunt aduse de simbolurile wild. Castigurile sunt direct proportionale cu numarul de simboluri identice prinse pe ecran. Simbolurile principale ale slotului sunt Robin, tovarasii sai, uliul, comoara de aur. Runda jackpot misterios ofera unele dintre cele mai mari castiguri. Grafica uimitoare si efectele sonore sunt alte argumente pentru care chiar nu trebuie sa ratati acesta joaca la pacanele.

No comments

Leave a Reply