Alege Pacanele

Criss Cross 81

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Criss Cross 81

Jocuri Pacanele Criss Cross 81 Online GratisCe vrei sa faci cu un joc de aparat de tip slot ce iti ofera 81 de linii castigatoare. Intr-adevar, „Criss Cross 81” este un joc de cazino creat de Wazdan, slot cu 4 role si o surpriza. Desi exista si alte jocuri cu mai putine linii castigatoare, jocul este unul clasic, prin esenta. Exista totusi cateva aspecte ce iti vor atrage atentia. Daca vei plasa pariul maxim si vei primi 4 simboluri identice pe orice linie castigatoare, vei putea incasa 80.000 de credite in acest joc de aparat de tip slot gratuit.

Jocuri Pacanele Criss Cross 81 Online Gratis


Jocurile clasice nu au simboluri wild, dar Criss Cross 81 are. Acesta va creste sansele de castig. Exista si un simbol misterios ce apare pe aparatul de slot si aduce un castig de x500 din pariul plasat. Acesta este un joc bun ce va aduce castiguri bune. „Criss Cross 81” are mai multe linii de castig si un numar limitat de optiuni de pariu. In loc de a paria pentru fiecare linie, poti paria in joc. Pariul minim este de 0,10 credite pentru fiecare linie. Pariul maxim ce poate fi plasat este de 80 de credite pentru fiecare linie. Daca esti un jucator care apreziaza pariurile pari, te vei bucura de acest joc. Simbolurile din „Criss Cross 8” sunt clasice si includ fructe si cifre. Exista numeroase cifre 7 in joc. Trebuie sa iti amintesti ca acest este un jocul de aparat de tip slot online cu aliniament de la stanga la dreapta.
Simbolul wild al jocului este Joker-ul. Daca trei sau mai multe simboluri misterioase se afiseaza pe aparatul de slot, se va declansa runda bonus misterioasa. In timpul acestei runde, poti incasa intre x1 pana la x400 din pariul plasat.

 

No comments

Leave a Reply