Alege Pacanele

Cindereela Novomatic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cindereela Novomatic

Jocuri Pacanele Cindereela Online GratisCindereela este un joc video slot inedit oferit de Novomatic, bazat pe o poveste. Jocul de pacanele este colorat si te va purta in lumea personajelor povestii. Jocul are 5 role si 10 linii castigatoare si efecte sonore de calitate . Jocul are chiar si caracteristica auto play. Un bonus de 30 de rotiri gratuite poate fi acordat jucatorilor. Jocul rezerva si multe surprize. Simbolul wild si rotirile gratuite fac acest joc sa fie foarte interesant. Jocuri similare pe care le poti incerca sunt: African Simba si Marco Polo.

Jocuri Pacanele Cindereela Online Gratis

 
Pariul total pentru fiecare rotire depinde de valoarea monedei si de numarul de linii castigatoare. Intre 4 si 10 monede pentru fiecare linie pot fi plasate. Castigurile vor fi mai mari, daca pariul este mai mare. Jocul are si o runda Gamble in care jucatorul isi poate paria castigurile.
„Cindereela” este un joc de cazino de tip slot online ce permite jucatorului sa isi parieze castigurie, la fiecare castig. Este alegerea jucatorului daca vrea sau nu sa faca acest lucru. Castigurile se incaseaza de la sanga la dreapta. Lucrurile se schimba cu simbolul scatter, zana. Acest simbol poate declansa rotirile gratuite si aduce castiguri la orice linie castigatoare. Cenusareasa este simbolul wild. Alte simboluri valoroase in joc sunt: cainele, soarecele, pantofii rosii, dovleacul, zana scatter si printul. Incearca si alte jocuri similare pe Quasar Gaming: Aztec Treasures si The Magic Flute.

Acest jocuri de aparat de pacanele oferit de Novomatic acorda 30 de rotiri gratuite jucatorului, atunci cand 3 sau mai multe simboluri scatter apar pe ecran. Castigul este dublat in timpul rotirilor gratuite. Rotirile gratuite se declanseaza din nou atunci cand trei sau mai multe simboluri scatter apar pe rolele aparatului de slot. Castiguri incredibile pot fi aduse in timpul rotirilor gratuite. Jocul este interesant si aduce oprtunitati mari de castig.

 

No comments

Leave a Reply