Alege Pacanele

American Poker V

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

American Poker V

Jocuri Pacanele American Poker V Online Gratis„American Poker V” este o delectare pentru jucatorii de poker. Daca vrei sa joci poker online, ai putea lua in considerare sa incepi cu „American Poker V”. Acest joc de aparat de tip slot gratuit creat de cei de la Wazdan iti va oferi distractie maxima. Jucatorii vor fi surprinsi de rundele mini bonus si de premiile uriase. Un pachet de 52 de carti de joc este prezentat in acest joc, alaturi de joker. Aceasta carte poate onlocui orice alta intr-o Chinta Roiala. Jucatorul poate castiga pana la x800 din pariul plasat atunci cand are o Chinta Roiala cu pariu maxim plasat.

Jocuri Pacanele American Poker V Online Gratis

 

„American Poker V” este extrem de interesant. Daca vrei sa traieste o experienta reala a poker-ului, acesta este cea mai buna cale. Jocul are un jackpot progresiv ce oate aduce castiguri mari jucatorilor. Grafica si efectele sonore fac experienta jocului si mai placuta. Runda mini bonus din acest joc de cazino de tip slot aduce recomepense peste asteptari si face diferenta intre acest joc si „American Poker Gold”.
Jocul de aparat de tip slot online „American Poker V” este un joc creat de Wazdan. Tema jocului este poker-ul. Pariurile pot fi verificate in partea de jos a ecranului. Jucatorii pot paria incepand cu 1 credit, pana la mamximul de 1000 de credite. O mana cu 2 perechi este cea mai mica valoare din joc. Castigurile mari vin cu: culoare, full house sau chinta. O mana cu 4 carti la fel poate surprinde jucatorul cu castigurile oferite. Cea mai de valoare mana este mana cu 5 carti la fel.
Mana cu 5 carti la fel ofera un castig de x800 din pariul plasat de jucator. Ai grija si la mini jackpot. Acest mini bonus este cea mai impresionanta caracteristica a jocului si ofera premii pentru fiecare pereche de J afisata. O pereche de Q va ajuta la incasarea premiului. Runda bonus incepe cu 5 credite si nu poate fi mai mare de 20.

No comments

Leave a Reply