Alege Pacanele

Vegas Reels II

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Vegas Reels II

Jocul de cazino online Vegas Reels II gratuitAi jucat vreodata un joc de cazino de tip slot clasic, cu doar doua episoade? Daca nu, e momentul sa o faci. „Vegas Reels II” este un jocuri de pacanele de tip slot gratuit ce te va captiva. Jocul are 2 nivele si multe sanse de castig. Are 3 role, iar tu poti schimba nivele oricand doresti. Tabelul castigurilor poate fi verificat oricand, in partea de jos a rolelor argintii. Te va ajuta sa stii cat vei putea castiga fara cel de-al doilea ecran.

Jocul de cazino online Vegas Reels II gratuit

 

Prima rola a aparatului este usor de identificat, avand un fundal de culoare bleumarin. Rolele aparatului de slot prezinta simboluri: pietre pretioase, semne din Vegas, coroane si Jokeri. Atunci cand se afiseaza o combinatie castigatoare, intreaga rola pulseaza. Acest joc de cazino online nu are muzica de fundal, dar efectele sonore compenseaza lipsa muzicii.
Jocul nu iti impune sa afisezi trei simboluri identice pe o linie castigatoare pentru a incasa premii. Este o caracteristica unica. Poti afisa doar doua simboluri de acelasi fel si vei fi recompensat. Premiul cel mai mic se acorda simbolurilor cu fructe. Premiul cel mai mare in acest joc de aparat de tip slot online se acorda pentru coroane rosii, pietre pretioase rosii, semne din Vegas, etc. Trei jokeri afisati pe rolele aparatului de slot iti vor aduce premiul cel mare. Primul nivel are si o runda bonus atractiva ce va incepe automat atunci cand afisezi un 10 pe tabelul Bonus. De fiecare dara cand apare un scaun gol pe linia din mijloc, contorul bonus se va incarca. Daca se afiseaza de 10 ori, atunci va declansa runda bonus, in care vei putea castiga de trei ori mai mult ca de obicei.

No comments

Leave a Reply