Alege Pacanele

The Story of Alexander

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Story of Alexander

Jocul de cazino online The Story of Alexander gratuitThe Story of Alexander este un jocuri de cazino de la EGT care te va purta inapoi in timp in epoca lui Alexandru cel Mare. In aceasta epoca a marelui lider te asteapta o lume antica misterioasa. Acest joc ca si alte pacanele de la EGT se joaca cu 5 role dar are uimitorul numar de 50 de linii castigatoare. Asta inseamna ca ai o multime de optiuni de plasare a pariurilor. Pentru jucatorii care urmaresc castiguri mari acest slot ofera ocazia ideala de a incasa masiv. Toata lume stie cu Alexander a cucerit aproape toata planeta. Jocul acesta iti va arata intinsele tinuturi cucerite de acesta sub forma de fundal de joc de cazinou. Elementele grafice nu sunt cele mai reusite produse vreodata de EGT dar au totusi un standard foarte ridicat. In felul acesta iti va fi foarte usor sa te concentrezi la joc fara sa fii distras de decor sau alte elemente grafice. Totusi trebuie sa dam credit producatorilor jocului care au avut o mare atentie la detalii.

Jocul de cazino online The Story of Alexander gratuit

 

Daca vreisa joci un joc de cazinou unic atunci The Story of Alexander este o alegere perfecta. Jocul este cu adevarat deosebit, un exemplu perfect de joc care te duce cu gandul la pacanelele clasice in ciuda faptului ca are o tehnologie de ultima ora. Si daca iti plac pariurile cu miza mare, acesta este ideal pentru tine deoarece poti juca pe 50, 100, 250, 500 sau chiar si 1000 de credite.

In timp ce joci acest slot trebuie sa fii cu ochii pe Alexandru si pe iubita lui. Acestea sunt simbolurile cele mai valoroase in cadrul acestui joc. Atunci cand joci pe miza maxima ai sansa sa obtii cele mai mari recompense mai atunic cand rinzi cinci simboluri identice pe rolele de pacanele. Daca vrei sa te antrenezi inainte poti juca la aces joc in varianta sa gratuita dupa care poti trece cand esti pregatit la versiunea pe bani reali.

 

No comments

Leave a Reply