Alege Pacanele

Super 20

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Super 20

Jocul de cazino online Super 20 gratuitVa prezentam un nou jocuri de cazino de la Euro Games Technology, inca unul din seria de pacanele clasice cu 20 de linii de castig si cu 5 role la care ai sanse sa castigi o suma de bani uriasa. Cele patru jackpoturi progresive sunt de un real folos cand urmaresti un castig de asa fel. Si cu cele 20 de linii castigatoare EGT mai garanteaza si o tona de distractie si adrenalina. Jocul ruleaza foarte frumos, fara intarziere la rotirea rolelor, in timp ce efectele sonore sunt de baza dar ofera jucatorilor senzatia de implinire. Acest slot colorat ca un joc de cazinou frumos si traditional are simboluri clasice cum sunt septarii traditionali, stelele si fructele apetisante. Septarul este simbol wild in timp ce stelele sunt simbol scatter. Trebuie tinut minte ca inainte de inceperea jocului trbuie sa iti ajustezi miza. Valoarea minima si maxima a unei monede a fost fixata la 1 dar poti alege dintre 5 mize diferite car variaza intre 20 si 400. Butonul de miza are si rolul de buton de start. Asadar, alege-ti miza si distractia la pacanele poate incepe!

Jocul de cazino online Super 20 gratuit

 

Daca te uiti dupa pariuri, apasa pe butonul verde din coltul din dreapa-sus. Jocul are un numar fix de 20 de linii de pariere precum si un buton de auto-play. Acesta poate fi folosit pentru a declansa un anumit numar de rotiri automate fara intrerupere. Dupa cum vedeti, jocul de cazinou Super 20 are o multime de caracteristici care sa-l faca unul interesant si profitabil. Spre exemplu, juctorii pot paria orice castig mai mid ce 700 de monede prin apasarea butonului „Gamble”. Trebuie apoi doar sa ghicesti culoarea cartii urmatoare – negru sau rosu (black/red). Ghiceste cartea si banii au fost deja dublati. Dupa care urmeaza o carte noua. Nu uita insa ca daca nu ai ghicit jocul se reseteaza si o iei de la capat asa ca trebuie sa ai grija cand te opresti.

In jocul de pacanele avem si celebra runda bonus cu jackpot. Acesta se declanseaza automat si la intamplare in timp ce jocul este in desfasurare. Jacpotul cu carti are patru niveluri misterioase, fiecare dintr ele fiind ilustrat de catre suita cartilor respective: trefla, romb, inima rosie si inima neagra.

No comments

Leave a Reply