Alege Pacanele

Poly Diamonds

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Poly Diamonds

Jocul de cazino online Poly Diamonds gratuitPoly Diamonds este jocul de pacanele pentru care trebuie sa vaneze pentru diamante stralucitoare. Sclipirile jocului vor prezice premiile jucatorului care doreste sa inceapa sa joace jocul din poli de diamante. Jocul de cazino este cu 5 linii de plata si 4 role cu 3 randuri. Prindeti febra diamantelor in timp ce jucati acest joc online.

Jocul de cazino online Poly Diamonds gratuit

 

Jocul este creat pentru cei care doresc sa castige mari. Cele 5 linii de castig ale jocului au fost evaluate de la cel din stanga pentru a merge la cel mai din dreapta. Cand primiti 5 icoane identice, linia castigatoare plateste o singura data. Exista un set de simboluri suplimentare care pot creste in mod semnificativ cat doriti sa castigati.

Joker Kajot: pictograma utila va inlocui imaginile. Ea are loc intr-un mijloc al unui tambur central si puteti obtine 5 rotiri gratuite. Tamburul central poate fi umplut cu jokerii pentru intregul joc bonus.

Multi joker: noua inlocuire a icoanelor este slotul cu mai multe diamante. Cand este una dintre combinatiile castigatoare, se va dubla premiul pe care il obtineti.

Simboluri de joc

Diamantele sunt pretioasele pietre pretioase si este posibil sa obtineti bani in timp ce il vindeti. Puteti castiga jocul uimitor de cazino uimitor de kajot gratuit online sau pe computer. Cand jucati slotul video gratuit, veti afla cum se joaca jocul, fara a pierde timpul pentru inregistrare sau descarcare. Daca doriti, puteti face bani reali pentru a castiga bani reali.

No comments

Leave a Reply