Alege Pacanele

Pink Panther

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pink Panther

Jocul de cazino online Pink Panther gratuitPantera Roz este, probabil, unul din cele mai reprezentative personaje din jocurile de pacanele. Acest personaj este cunoscut in toata lumea si face parte din numeroase filme. Pe scurt, simbolul este asociat cu distractia si jocul de pacanele. Prin urmare, a fost integrat de Playtech in jocul de pacanele. Unul din lucrurile remarcabile este ca cei de la Playtech depun efrturi considerabile pentru a face ca jocurile de pacanele gratuite lansate sa fie inedite.

Jocul de cazino online Pink Panther gratuit

 

Te vei gandi ca, din cauza ca un film a fost deja realizat cu aceasta tema, va fi exact ca orice alt video slot cu tema cinematografica, dar este gresit. Exista, desigur, personajul Panterei Roz, dar jocul merge mai departe de film. Acest joc de pacanele are 40 de linii castigatoare si 5 role, lucru care inseamna ca jucatorii au sanse mai mari de castig.

Stii ce? Playtech stiu foarte bine sa faca fiecare joc de slot creat de ei sa fie special. Exista mereu ceva intr-un joc de cazino de tip slot online pe care nu il gasesti in altele. Se asigura ca toate jocurile de slot sunt unice si nu doar prin temele alese – ci si prin caracteristici. Si aici te vei intalni cu aceste lucruri. Jocul are nu unul, ci 4 jocuri bonus, ce aduc distractia la un alt nivel. De asemenea, castigurile incasate dupa fiecare runda bonus sunt consistente, asa ca vei pleca cu portofelul plin.
Poti juca acest joc cu un pariu minim de 1$, si maxim de 400$, deci 10$ pentru fiecare linie este pariul maxim posibil. Ai grija la alte caracteristici speciale din acest joc de aparat de tip slot, deoarece jocul poate deveni si mai interesant. Rundele bonus sunt distractive si foarte interactive.

No comments

Leave a Reply