Alege Pacanele

Neon Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Neon Fruits

Jocul de cazino online Neon Fruits gratuitNeon Fruits este un joc de cazino destul de placut, care ofera 5 tamburi cu un numar total de 27 de linii castigatoare pentru jucatori. Trebuie sa obtineti o combinatie castigatoare pentru ca sa fiti rasplatiti, si numai daca combinatiile potrivite sunt de la stanga la dreapta. Cea mai buna parte este aceea ca cu un joc poti castiga de mai multe ori (toate sunt adaugate). Amintiti-va, este adaugata doar cea mai mare victorie la linia castigatoare si nu toate.

Jocul de cazino online Neon Fruits gratuit

 

Acest joc de cazino are cateva caracteristici unice care il fac destul de distractiv pentru jucatori. De exemplu, in cazul in care o combinatie castigatoare simbolurile liniilor foarte castigatoare ar putea fi blocate. Si astfel, un jucator va primi un raspuns pana la momentul aparitiei simbolului nou. Numai dupa finalizarea acestui proces se calculeaza castigul. De asemenea, multiplicatorul este unic prin faptul ca un jucator poate primi castiguri x5, x3, x4, x2 doar in cazul aparitiei a 12, 15, 6 sau 9 aceleasi simboluri la bobinele mentionate. Daca strategizezi bine este posibil sa castigi mare cu acest joc, in special toate variabilele raman constante. Cu toate acestea, la fel ca orice alt joc, este vital sa folositi strategii bune pentru a obtine cele mai multe din joc. De fapt, exista un numar de simboluri folosite care merita notate ca jucator.

Simboluri

Simbolurile principale folosite in fructele de neon includ; sapte, pepene, prune, clopot, bar si struguri. Ceilalti sunt ciresi si portocalii, care joaca roluri vitale atunci cand vine vorba de calcularea platii.

No comments

Leave a Reply