Alege Pacanele

Great Blue

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Great Blue

Jocul de cazino online Great Blue gratuitGreat Blue” este un joc de pacanele gratuit cu o tema subacvatic, 5 role si 3 randuri. Acest joc de slot cu variatie mare are 25 de linii castigatoare pe care jucatorul poate sa afiseze combinatii castigatoare. Acest joc de aparat de tip slot contine caracteristicile generale ale jocurilor de slot. Surprizele pe care le ofera il fac si mai distractiv. Credem ca stii deja ce este simbolul wild. Si in acest joc sunt disponibile simboluri stacked wilds. Bonusul incendiar oferit de joc va aduce distractia cea mare. Simbolul scatter te poate ajuta sa castigi un multiplicator x15, dar si 33 de rotiri gratuite.

Jocul de cazino online Great Blue gratuit

Great Blue” urzeaza jocul standard de 5×3. Fundalul prezinta oceanul albastru, cu bule de aer ce isi croiesc drum spre suprafata. Jucatorii vor trai sentimentul de a se afla in ocean. Rolele sunt bleu si presinta numere de la 1 la 20, atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta. Este la latitudinea jucatorului sa aleaga numarul de linii castigatoare cu care vrea sa joace. Butoanele de joc se afla in partea de jos a ecranului. Jucatorul poate urmari pariurile plasate, pariul total si auto rotirile, daca au existat. Acest joc de pacanele poate fi jucat cu pariuri intre 25 ai 125 de credite pentru fiecare rotire.

Great Blue” este un joc de aparat de tip slot cu simboluri ce fac referire la ocean. Simboluri includ rechini, testoase, stele de mare caluti de mare, scoici, balene si carti de joc. Testoasa si rechinul reprezinta simboluri cu aceeasi valoare. Combinatii castigatoare pot fi create de jucatori. Doua credite se platesc pentru doua testoase sau doi rechini. Pentru trei simboluri se platesc 25, iar pentru 4 simboluri se platesc 125. Castigurile cresc atunci cand apare simbolul wild. Balena ucigasa este simbolul wild. Acesta inlocuieste celelalte simboluri cu exceptia simbolului scatter. Catigurile sunt dublate de simbolul wild.

Simbolul wild te ajuta sa castigi jackpot-ul. Trebuie sa afisezi 10 simboluri pe liniile active pentru a castiga jackpot-ul. Patru balene ucigase vor aduce un castig de 2500 de monede. Fi cu ochii pe simbolul scoicii, deoarece este simbolul scatter. Acesta apare pe oricare rola a aparatului. Daca apar trei sau mai multe simboluri scatter pe role, se va declansa jocul bonus Great Blue. Aici vor fi oferite opt rotiri gratuite si un multiplicator x2. Si mai multe rotiri gratuite vor fi declansate in timpul rotirilor gratuite. Castigurile vin indiferent de cate simboluri scatter se afiseaza. Sansele de castig sunt nenumarate.

No comments

Leave a Reply