Alege Pacanele

Fruits and Sevens

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruits and Sevens

Jocul de cazino online Fruits and Sevens gratuit„Fruits and Sevens” este un joc video slot cu 5 role si 5 linii castigatoare. Catstigurile se acorda atunci cand trei sau mai multe linii castigatoare se afiseaza pe rolele aparatului de slot. Cele mai comune simboluri in joc sunt: merele, lamaile, portocalele si kiwi. Simbolul cel mai valoros este 7. Jucatorii vor intalni si simboluri stacked ce pot aduce castiguri. Asa cum sunt majoritatea jocurilor de pacanele de la Novomatic, jucatorii isi pot paria castigurile din acest joc de pacanele. Jocuri similare pe care le poti incerca sunt: The Money Game si Columbus Deluxe.

Jocul de cazino online Fruits and Sevens gratuit

 
Acest joc de cazino de tip slot de la Novomatic are combinatii castigatoare atunci cand trei sau mai multe simboluri similare se afiseaza pe rolele aparatului. Simbolurile trebuie sa fie situate unul lang aaltul pe o linie castigatoare activa. Calculele se fac de la stanga rolei. Castigurile se calculeaza pe baza liniei castigatoare si a indexului combinatiilor. Efectele sonore uimitoare si grafica fac jocul sa fie si mai interesant.
„Fruits and Sevens” este un joc de cazino de tip slot online reprezentativ pentru jocurile cu fructe de la Novomatic. Simbolurile sunt distribuite pe trei randuri pe ecran. 15 imagini diferite pot fi afisate in acelasi timp pe rolele aparatului de slot. Tabelul castigurilor din acest joc de slot se actualizeaza automat, in functie de linia castigatoare. Jocul are si o runda Gamble. Acest joc de slot inedit este interesant asa cum sunt si alte jocuri similare ca: 5 Sizzling Hot si Flamenco Roses.

Acest joc de aparat de pacanele de la Novomatic aduce castiguri mari. Optiunile de joc sunt uimitoare. Castigurile mari din joc sunt aduse de cateva combinatii. Jocul este imprevizibil si incitant. Acest joc oferit de Novomatic trebuie incercat pentru grafica sa colorata si efectele sonore.

 

No comments

Leave a Reply