Alege Pacanele

Fruit Farm Kajot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Farm Kajot

Jocul de cazino online Fruit Farm Kajot gratuitAcesta este un joc de cazino unic pe care toti jucatorii (atat cei noi, cat si cei experimentati) ar trebui sa incerce. Este un slot online cu 4 tambururi cu 27 de linii de castig doar in cazul a 3 simboluri castigatoare, dar ofera si 81 de linii de castig pentru patru simboluri castigatoare. De fapt, cu o strategie buna si putina noroc, poti fi intotdeauna la un joc castigator la fiecare joc pe care il joci. Foarte important, incorporeaza caracteristici excelente pentru a face jocul mai intuitiv si mai distractiv.

Jocul de cazino online Fruit Farm Kajot gratuit

 

Una dintre principalele caracteristici care fac din Fruit Farm o alegere excelenta sunt simbolurile mari, dintre care puteti aprecia 2×2 sau 3×3. Practic, placile mari sunt simbolurile sloturilor individuale pe care le acopera. Exista, de asemenea, bonusul arici care apare atunci cand nu exista o combinatie castigatoare dupa ce un jucator a plasat un pariu. Acest simbol va schimba intotdeauna o combinatie non-castigatoare, astfel incat un jucator are o alta sansa de a juca si de a castiga castiguri bonus. Intr-o coaja de nuci, simbolul creste sansele de a castiga jocul la fiecare runda jucata. Amintiti-va, exista simboluri suplimentare in joc cu multiplicatori variati, de asemenea.

Simbolurile jocului de cazino

Celelalte simboluri incluse in jocul fermei de fructe includ; pepene galben, struguri de struguri si prune, pentru pepene pe care o primiti 2x, struguri1x si prune 0.8x. Portocaliul are 0,6x, lamaie 0,4x, iar ciresul este de 0,2x, din care se inmulteste cu miza doar in cazul in care obtineti o combinatie castigatoare dupa plasarea pariului. Este important sa intelegeti ca castigurile sunt contorizate de la stanga la dreapta, indiferent de linii, iar cea mai mare pe fiecare linie in plus.

No comments

Leave a Reply