Alege Pacanele

Football Mania

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Football Mania

Jocul de cazino online Football Mania gratuit„Footbal Mania” este un joc de pacanele gratuit oferit de Wazdan. Jocul iti atrage atentia – ce este oare? Un joc de fotbal sau un joc de slot? Da, intr-adevar. Scopul sau jackpot-ul de aici este castigarea Cupei Mondiale, ca de obicei. Jocul acesta de pacanele te invita sa joci fotbal. Desi la inceput pare un joc de aparat de tip slot clasic, cu doar 3 role, in realitate este un joc de pacanele modern, cu 9 role. „Fotbal mania” nu are linii castigatoare. Trebuie sa colectezi simboluri identice pe aparatul de slot. Cu cat mai multe simboluri, cu atat mai mari sansele de castig.

Jocul de cazino online Football Mania gratuit

 

Partea cea mai buna este ca poti invarti rolele pe care le alegi. Acest lucru inseamna ca poti alege orice rola, si sa o invarti. Stacheta se ridica aici deoarece trebuie sa ai cel putin 4 simboluri afisate pe rola pentru a castiga. Castigarea biletului de loterie rezulta in premii si mai mari.
„Footbal Mania” este un joc de pacanele online cu o grafica grozava, ce face referire la jocul de fotbal. Din acest motiv, asteapta-te sa te intalnesti cu mingi de fotbal, cupe de aur si de argint, fotbalisti, portari si altele. Jocul presupune sa colectezi mingi de fotbal. Rolele urmeaza un tabel vizibil in coltul din dreapta al ecranului. De fiecare data cand o minge apare, va fi vizibila si in acest tabel. Atunci cand strangi 9 mingi, tabelul este complet. Va trebui sa castigi din nou 3 mingi de fotbal pentru a declansa jocul 9 ball.
Nu-i asa ca suna distractiv? Jocul se vede mai mult din punctul de vedere al portarului. Uita-te si dupa biletele de fotbal, deoarece 3 astfel de bilete afisate pe oricare din cele 3 role din mijloc, vor aduce bonusul Football lotery. Aceste bilete ascund recompense generoase asa ca alege-le cu grija atunci cand apar pe ecran.

No comments

Leave a Reply